Mister Swiss

1η Αγωνιστική Euro 2024 – Σταθερά η Ελβετία σε μεγάλα τουρνούα

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.42 1η Αγωνιστική Euro 2024 – Σταθερά η Ελβετία σε μεγάλα τουρνούα Έναρξη 15/6/2024 16:00
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
1η Αγωνιστική Euro 2024 – Σταθερά η Ελβετία σε μεγάλα τουρνούα

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
1η αγωνιστική Euro 2024

Σάββατο 15 Ιουνίου

Και πάλι συμμετέχει σε Euro η Ουγγαρία η οποία δίκαια πήρε την πρόκριση από τα προκριματικά. Τερμάτισε 1η στον όμιλο της και αήττητη με 18 βαθμούς και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Είχε στον όμιλο της τις Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Σερβία και Λιθουανία. Πέτυχε 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε κέρδισε με 1-0 την Τουρκία, κέρδισε επίσης με 2-0 και 3-0 το Κόσοβο και το Ισραήλ αντίστοιχα. Ηττήθηκε με 2-1 από την Ιρλανδία αλλά έδειξε έτοιμη η ομάδα και σε καλή κατάσταση για το Euro. Ξεχωρίζει στο ρόστερ της ο παίκτης της Λίβερπουλ Dominik Szoboszlai καθώς τα πάντα περνάνε από τα πόδια του στην μεσαία γραμμή. Επίσης από τους παίκτες που ξεχωρίζουν είναι και οι Orban (αμυντικός), Kerkez (αμυντικός) και Roland Sallai (επιθετικός). Είναι συμπαγής ομάδα με πολλά τρεξίματα και έχει στόχο της την πρόκριση στην νοκ άουτ φάση του τουρνουά.

ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Και πάλι σταθερά σε Euro η Ελβετία η οποία τερμάτισε 2η στον όμιλο των προκριματικών και προκρίθηκε απευθείας αν και αγχωτικά στο τέλος στην διοργάνωση. Στην 2η θέση όπως είπαμε τερμάτισε με 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Αν και ξεκίνησε καλά, στην συνέχεια δεν μπορούσε να κερδίσει αλλά εν τέλει με την εμπειρία της προκρίθηκε. Είχε στον όμιλο τις Λευκορωσία, Ισραήλ, Ρουμανία, Ανδόρα και Κόσοβο. Στα φιλικά πριν το Euro που έδωσε έβγαλε καλύτερη εικόνα. Ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Δανία και 1-1 με την Αυστρία. Κέρδισε με 0-1 την Ιρλανδία και 4-0 την Εσθονία. Στόχος της είναι στην διοργάνωση να προκριθεί στην νοκ άουτ φάση και μετά ότι καλύτερο ας έρθει. Αστέρι της ο αρχηγός της και μέσος της Leverkusen Granit Xhaka που έκανε φέτος φοβερή χρονιά. Ξεχωρίζουν επίσης οι Sommer (τερματοφύλακας), Freuler (μέσος), Akanji (αμυντικός) και Amdouni (επιθετικός). Είναι ένα δεμένο σύνολο με καλή χημεία μεταξύ των παικτών του και παίζει πολύ σφιχτά στα μεγάλα τουρνουά και με πολύ καλή τακτική.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X2 & Under 4,5

Σε ποιότητα υπερτερεί η Ελβετία από την Ουγγαρία. Συμπαγείς ομάδες και οι δύο με τους ίδιους στόχους. Θα είναι σκληρό και δυνατό ματς με την τακτική να επικρατεί καθώς αποτελεί βασικό στοιχείο των δύο γενικότερα και περιμένουμε ματς με λίγα γκολ και λόγω εμπειρίας και ποιότητας την Ελβετία να μην χάνει το ματς.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

15/06/2024 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
15/06/2024 4:00 μμ Ουγγαρία Ελβετία Χ2 & Under 4,5 1.42