Χάρισε 247Κ λίρες για 4 χιλιάρικα! Δείτε και κλάψτε!

Αυτά δεν γίνονται! Δεν έχουμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο! Ό,τι και να πούμε για τούτο το δελτίο που έχουμε μπροστά μας, θα είναι λίγο.

Τύπος, κατάφερε να βρει από το περσινό καλοκαίρι τους νικητές όλων (!) των αγγλικών διοργανώσεων και δεν πληρώθηκε!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Premier League, με Μάντσεστερ Σίτι στο 1.72. Λογικό. Υπήρξε άγχος και αμφισβήτηση, αλλά πέρασε.

FA Cup με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 11.00. Πρώτη έκπληξη, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν τραγική χρονιά, αλλά το Κυπελλάκι στο σήκωσαν.

EFL Cup (ή αλλιώς Λιγκ Καπ), με νικήτρια τη Λίβερπουλ στο 8.00. ΟΚ, ο τρίτος τη τάξει θεσμός στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με τον τελευταίο τίτλο του Κλοπ, να είναι αυτός.

Championship με Λέστερ στο 5.00. Εδώ κι αν υπήρξε άγχος αφού οι «αλεπούδες» την προσπάθησαν πολύ την αυτοκτονία, αλλά τελικά έκοψαν πρώτοι το νήμα.

League One με Πόρτσμουθ στο 10.00 και League Two με Στόκπορτ στο 6.50. Μέσα και αυτές, ύστερα από μια περιπετειώδη σεζόν στα χαμηλά της αγγλικής πυραμίδας.

Η σούμα; Καθίστε πρώτα… Συνολική απόδοση δελτίου στο 49.192! Ποντάρισμα, ένα ταλιράκι. Πιθανά κέρδη, στα 247.000 λίρες!

Κι όμως ο τύπος αντί να γίνει πλούσιος, κατάφερε να πάρει μόλις 4 χιλιάρικα. Έκανε cash out στο δελτίο, βλέπετε, μετά την κατάκτηση του EFL Cup από τη Λίβερπουλ.

Σε εκείνο το διάστημα και οι υπόλοιπες ομάδες τα πήγαιναν καλά και το cash out είχε φτάσει σε αυτό το σημείο.

Τι να πεις τωρα σε αυτόν τον τύπο;

Δείτε τo δελτίο εδώ👇

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα