Ετοιμάζεται βόμβα με Μασούρα! Ποιο το μέλλον του!

Εξελίξεις που ταράσουν τα νερά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως υπάρχουν με τον Γιώργο Μασούρα!

Ο 30χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού, έφτασε στο… απόγειο της καριέρας του την Τετάρτη με την κατάκτηση του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην τροπαιοθήκη του έχει ακόμα τρία πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο στα έξι χρόνια παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος Ιουνίου και οι συζητήσεις για την επέκτασή του, για να μην έχει ανανεωθεί μέχρι τώρα, μάλλον δεν πάνε καλά.

Φυσικά, ο Μασούρας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, δίχως να υπάρχει ωστόσο κάτι χειροπιαστό ακόμη, όσο υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, γίνεται λόγος στην πιάτσα για ενδιαφέρον και του Παναθηναϊκού ενώ παλαιότερα υπήρξαν φήμες και για την ΑΕΚ. Και οι «πράσινοι» και οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν στην αγορά για απόκτηση εξτρέμ και δίχως αμφιβολία, η περίπτωση Μασούρα δεν τους αφήνει ασυγκίνητους.

Αφενός, πρόκειται για άριστο γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, που αυξάνει και το ελληνικό στοιχείο ενός club. Αφετέρου, το επικοινωνιακό πλήγμα στον Ολυμπιακό, θα είναι μεγάλο!

Πάντως και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αν θέλουν να τον ντύσουν στα χρώματά τους, πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στον τσέπη, αφού οι απαιτήσεις του ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα