Τινάζει την μπάνκα ο Σαββίδης για τον…

Όπως ακριβώς ολοκλήρωσε την αγωνιστική του σεζόν ο ΠΑΟΚ, έτσι θέλει να ξεκινήσει και το μεταγραφικό σχεδιασμό του: εντυπωσιακά!

Οι διεργασίες για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας περιόδου έχουν ήδη ξεκινήσει και περίοπτη θέση στη λίστα των Λουτσέσκου και Σαββίδη, έχει ο Άντον Μίραντσουκ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, ο 28χρονος Ρώσος αποτελεί… καψούρα του διοικητικού ηγέτη του ΠΑΟΚ και προσπαθεί να τον ντύσει στα «ασπρόμαυρα».

ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Το συμβόλαιο του επιθετικού με τη Λοκομοτίβ Μόσχας ολοκλήρωνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο «δικέφαλος του βορρά» έχει κάνει ήδη την κρούση του.

Ο 28χρονος, αναμένεται να απασχολήσει αρκετές ομάδες, κυρίως από τη Ρωσία, όμως φαίνεται πως αναζητεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Και δίχως αμφιβολία, μια τέτοια πρόκληση μπορεί να είναι το Champions League, καθώς ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στο δεύτερο προκριματικό ως πρωταθλητής και βλέπει μέχρι και όμιλο, καθώς θα είναι στους δυνατούς κάθε κλήρωσης!

Τη φετινή περίοδο, ο Μίραντσουκ έχει πετύχει οκτώ γκολ κι έχει μοιράσει επτά ασίστ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα