Τύπος βλέπει το μέλλον, πατάει cash out και γίνεται… πλούσιος!

Του… κασάου η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ, λένε μερικοί από τους τζογαδόρους εκεί έξω.

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε ή όχι, αλλά σας έχουμε ΤΟ παράδειγμα που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε σε περίπτωση που αρνείστε να κλείσετε τα στοιχήματά σας!

Ο μάγκας λοιπόν, αποφάσισε να ρίξει οκτώ ματσάκια από το πρόγραμμα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου και τα έφερε έτσι η μοίρα που έπιασε τα επτά πρώτα, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία πιο κάτω, και του έμενε το εξής ένα: Ντνίπρο – Σαχτάρ, στο διπλό.

Είχε ήδη τσεκάρει τις Σέουτα, Κούλτουραλ Λεονέσα, Σινσινάτι, Ίντερ Μαϊάμι, Γάνδη, Αλαβές και Γκόιας, σε ένα δελτίο αξίας 100 ευρώ και με συνολική απόδοση 87.73!

Κάτι που σημαίνει, πως το πιθανό κέρδος του, θα έφτανε σχεδόν τα 9.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, 8.773,94 ζεστά-ζεστά ευρουλάκια!

Και κάπου εδώ, αναρωτήθηκε στο γκρουπ μας στο Facebook, τι να κάνει. Να πάρει τα 4.868,78 του cash out ή να κάτσει να περιμένει (να τον λούσει κρύος ιδρώτας και πιθανώς οι σφυγμοί να φτάσουν τους 200) τι θα κάνει η κυρία Σαχτάρ;

Είδε το μέλλον, μύρισε την γκέλα της ομάδα από το Ντόνετσκ και το πάτησε το κουμπάκι. Όπως αποδείχθηκε, ορθά έπραξε, αφού έμεινε στο 1-1 και θα πήγαινε έναν μεγαλοπρεπέστατο κουβά.

Τώρα όμως, με σχεδόν 5Κ, σχεδιάζει ήδη τις διακοπές του!

Δείτε τo δελτίο εδώ👇

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Σχετικά άρθρα