Lordos

Αδιάφορη μεν, με απίστευτη φόρμα δε

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Αδιάφορη μεν, με απίστευτη φόρμα δε Έναρξη 3/5/2024 21:30
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Αδιάφορη μεν, με απίστευτη φόρμα δε

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, χάνοντας στην έδρα της Μπόχουμ με 3-2. Παραμένει ωστόσο ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ούσα ισόβαθμη της Άουγκσμπουργκ και στο -2 από την έβδομη Φράιμπουργκ. Πληγή αποτελεί η άμυνα, που είναι η δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί 64 γκολ!

💰Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!

ΛΕΙΨΙΑ: «Παρέλαση» κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, τη διέλυσε με 4-1 εντός έδρας και αποσπάστηκε στην τέταρτη θέση, πέντε βαθμούς μακριά της. Βέβαια, πλέον δίνει και η πέμπτη θέση εισιτήριο για το Champions League, οπότε είναι και με τη βούλα αδιάφορη βαθμολογικά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, με ρεκόρ 7-1-0 στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ναι μεν το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο, όμως πως αν εμπιστευτεί κανείς τη Χόφενχαϊμ που δέχεται γκολ με το τσουβάλι; Η Λειψία μπορεί να σφράγισε την παρουσία της στο επόμενο Champions League αλλά δεν θα αδιαφορήσει. Τρέχει εκπληκτική φόρμα και είναι το δικαιολογημένο φαβορί. Στο 1.83 ανεβαίνει το διπλό αν συνδυαστεί με το Over 2,5.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

03/05/2024 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
03/05/2024 9:30 μμ Χόφενχαϊμ Λειψία 2 & Over 2,5 1.83