Γράφει ιστορία στο «Βίλα Παρκ» ο Ολυμπιακός!

Τη μεγαλύτερη στιγμή της ευρωπαϊκής -και όχι μόνο- ιστορίας του ζει απόψε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Αγγλία την Άστον Βίλα, στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Conference League. Ανάλυση και προτάσεις για όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, από τη συντακτική ομάδα του prince-bet.net.

Για πρώτη φορά στην 99χρονη ιστορία του, ο Ολυμπιακός φτάνει τόσο μακριά τη… βαλίτσα στην Ευρώπη, καθώς δεν έχει συμμετάσχει ποτέ μέχρι σήμερα σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Και τα κατάφερε με σπουδαίες προκρίσεις στα νοκ άουτ του Conference League.

Αρχικά, άφησε εκτός τη Φερεντσβάρος, κερδίζοντάς τη δυο φορές. Ακολούθησε η επική, έτσι όπως εξελίχθηκε το ζευγάρι, πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όλα έδειχναν τελειωμένα ύστερα από την ήττα με 1-4 στο «Καραϊσκάκης», όμως στη ρεβάνς της ουδέτερης Σερβίας οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη τους ever με 1-6 και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Εκεί, κέρδισαν με 3-2 τη Φενέρμπαχτσε στον Πειραιά, ηττήθηκαν με 1-0 στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο με ήρωα τον Τζολάκη πήραν το εισιτήριο μέσω της διαδικασίας των πέναλτι!

Γράφεται ιστορία, λοιπόν, απόψε στην Αγγλία. Η κλήρωση με την Άστον Βίλα όχι μόνο δεν είναι ιδανική, αλλά πολύ κακή, καθώς οι «χωριάτες» θεωρούνται το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Βέβαια, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει πως δεν… μασάει από φαβορί και αουτσάιντερ! Με το πρωτάθλημα σε διακοπή (όπου ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του πλέον, αφού με τρεις νίκες στα τρία τελευταία ματς το κατακτά), έχει την ευκαιρία να δώσει όλο του το είναι στα δύο παιχνίδια με τη Βίλα!

ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Η ομάδα του Έμερι βγάζει πολλά αμυντικά ανασταλτικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και με δεδομένη τη μεσοεπιθετική ποιότητά τους, οι Πειραιώτες μπορούν να σκοράρουν στο «Βίλα Παρκ» και να επιβεβαιώσουν το 1.91 του Goal/goal.

Στον έτερο ημιτελικό του Conference League, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Μεγάλος στόχος των «βιόλα» ο τελικός της Νέας Φιλαδέλφειας, όμως πως κανείς να ξεγράψει τους Βέλγους που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε εκρηκτική κατάσταση, με επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 18 γκολ ενεργητικό; Σκοράρουν αμφότερες και στη Φλωρεντία για το 1.83.

Ημιτελικά όμως έχουμε απόψε και στο Europa League. Το ζευγάρι που κλέβει την παράσταση είναι αυτό της Ρόμα με τη Λεβερκούζεν. Οι «τζιαλορόσι» θα επιδιώξουν να προκριθούν στον τρίτο διαδοχικό ευρωπαϊκό τους τελικό, ενώ οι… άχαστες «ασπιρίνες» του Τσάμπι Αλόνσο (ακόμα δεν έχει ηττηθεί η Μπάγερ φέτος) θέλουν το εισιτήριο για τον πρώτο τελικό τους μετά το 2002. Δεν βλέπουμε κάποιο λάθος στα σετ. Τζογάρουμε στην ισοπαλία του 3.50, περιμένοντας ανταγωνιστική, πρώτη, αναμέτρηση.

Μαρσέιγ – Αταλάντα το δεύτερο ζευγάρι, με τους μπουκ να προμοτάρουν ως ελαφρύ φαβορί τους Μασσαλούς. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για εντελώς απρόβλεπτες ομάδες, με μεγαλύτερο ειδικό βάρος στην Ευρώπη, φυσικά για τη Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι ωστόσο έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και στα αποτελέσματά τους και οποιαδήποτε πρόβλεψη ως προς το σημείο, μοιάζει να εμπεριέχει μπόλικο ρίσκο. Σε ό,τι μας αφορά, θα αγοράσουμε το Over 2,5 στο 1.91.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα