Πως συνδέονται Τσάβι, Μπαρτσελόνα και… Αρτέτα;

Πήραν φόρα οι… προπονητές και δεν σταματιούνται! Μετά τον Κλοπ που έκανε την αρχή, δηλώνοντας πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ, τη σκυτάλη πήρε ο Τσάβι!

Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και μετά το καλοκαίρι του 2024!

«Στις 30 Ιουνίου θα αποχωρήσω από την ομάδα. Είναι μία απόφαση την οποία έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο και με το τεχνικό επιτελείο. Η Μπάρτσα χρειάζεται μία αλλαγή κατεύθυνσης. Ως οπαδός της ομάδας πιστεύω πως το καλύτερο πράγμα είναι να φύγω από την ομάδα στις 30 Ιουνίου. Πιστεύω πως αυτό θα βοηθήσει στην αλλαγή και συνεχίζω να πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν. Πρέπει να σκεφτώ την ομάδα πριν τον εαυτό μου», δήλωσε ο Καταλανός κόουτς!

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

Ωστόσο, οι ειδήσεις δεν σταματούν εκεί! Ο Μίκελ Αρτέτα, φέρεται να είπε σε στενό κύκλο πως δεν θα συνεχίσει στην Άρσεναλ μετά τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν και ύστερα από πέντε χρόνια στον πάγκο των «κανονιέρηδων».

Άμεσα, όπως ήταν αναμενόμενο, τα δύο γεγονότα συνδέθηκαν και οι φήμες που θέλουν τον Αρτέτα να αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα, οργιάζουν!

Το τι θα συμβεί, μας είναι άγνωστο! Για αυτό που είμαστε σίγουροι, είναι πως οι επόμενοι μήνες προμηνύονται «καυτοί» στην πιάτσα των προπονητών!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα