Mister Swiss

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Έναρξη 17/12/2023 15:15
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

WINTERTHUR FC – LAUSANNE SPORT FC 

Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Wintethur FC η οποία μετά από 4 συνεχόμενες ήττες, κατάφερε και κέρδισε εντός έδρας με 2-1 μεσοβδόμαδα την FC Zurich σε εξ αναβολής αγώνα. Σε ένα αμφίρροπο ματς με φάσεις εκατέρωθεν, προηγήθηκε νωρίς, ισοφαρίστηκε πριν την λήξη του ημιχρόνου αλλά κατάφερε στις καθυστερήσεις να βάλει το τέρμα της νίκης. Τώρα υποδέχεται την Lausanne Sport FC και μοναδικός της στόχος να ξανακάνει το ίδιο, παίρνοντας μια νίκη που θα την βοηθήσει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις όπου βρίσκεται. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Jankewitz (μέσος και βασικός).

Συνεχίζει να βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας η Lausanne Sport FC η οποία κατάφερε πριν μια βδομάδα να πάρει εντός έδρας ισοπαλία από τη μέχρι πρότινος αήττητη Servette FC με σκορ 1-1. Δεν ήταν καλή σε απόδοση όμως εκμεταλλεύτηκε προς το τέλος του αγώνα την αδυναμία της αντιπάλου να τελειώσει το ματς στις φάσεις που είχε και με ωραίο τέρμα ισοφάρισε για να πάρει έναν σημαντικό βαθμό. Τώρα ταξιδεύει σε μια καυτή και αφιλόξενη έδρα και θέλει να κλείσει το έτος με βαθμολογικό όφελος και πάλι. Εκτός οι τραυματίες Grippo (αμυντικός), Kablan (αμυντικός) και Sanches (μέσος και βασικός),

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: goal/goal & over 2.5 goals

Ανοιχτό ματς περιμένουμε από δύο ομάδες που δέχονται συνέχεια τέρματα αλλά σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Μεγάλο κίνητρο η νίκη και για τους δύο που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα ανοίξουν ρυθμό από νωρίς στο ματς.

LUZERN FC – FC BASEL 

Στην πρώτη 5δα της κατάταξης είναι η ομάδα της Luzern FC που την περασμένη αγωνιστική πήρε ένα σημαντικό βαθμό απέναντι στην ισχυρή FC Zurich εκτός έδρας με 1-1. Σε ένα μέτριο γενικά ματς, κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει προς το τέλος του αγώνα σε αντεπίθεση και να φύγει χωρίς να χάσει από την Ζυρίχη. Τώρα φιλοξενεί μια ομάδα πεινασμένη για βαθμούς και με την βοήθεια του φανατικού της κόσμου ευελπιστεί να πάρει την νίκη για το τελευταίο ματς του 2023 και να διατηρηθεί ψηλά στον πίνακα. Εκτός οι τραυματίες Beka (αμυντικός), Leny Meyer (αμυντικός), Spadanuda (μέσος) και Ademi (επιθετικός).

Μια από τα ίδια για την ομάδα της FC Basel την περασμένη αγωνιστική η οποία έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Grasshopper FC και έμεινε κολλημένη στην προτελευταία θέση. Έμεινε νωρίς με 10 παίκτες λόγω ανόητης αποβολής παίκτη της, κρατούσε για ώρα το μηδέν πίσω όμως προς το τέλος δέχθηκε το τέρμα με το οποίο έχασε το ματς. Τώρα ταξιδεύει σε μια δύσκολη έδρα και στόχος της ένα σημαντικό διπλό για να κλείσει το 2023 με θετικό τρόπο καθώς σε όλο τον χρόνο αυτό ήταν πολύ μέτρια από πέρσι και ιδίως από το καλοκαίρι. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Hitz (τερματοφύλακας και βασικός), Comas (αμυντικός), Lopez (αμυντικός), Demir (μέσος), Malone (επιθετικός), Augustin (επιθετικός) και Hunziker (επιθετικός). Εκτός λόγω τιμωρίας καρτών οι βασικοί και πολύτιμοι Xhaka (μέσος) και Veiga (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 1 & over 1.5 goals

Στην έδρα της φέτος η Luzern FC είναι πολύ δυνατή και αυτό αναμένεται να δείξει και κόντρα σε μια FC Basel η οποία είναι ασταθής και μέτρια φέτος. Ιδίως τώρα που οι φιλοξενούμενοι θα έχουν 2 σημαντικές απουσίες στον χώρο του κέντρου και ακόμη εκτός έδρας δεν πατάνε καθόλου καλά.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

SERVETTE FC – LUGANO FC

Στην 4η θέση βρίσκεται ψηλά στον πίνακα η ομάδα της Γενεύης και συνεχίζει να εντυπωσιάζει φέτος όντας 10 συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι σήμερα αήττητη. Την Πέμπτη που πέρασε έπαιξε το τελευταίο ματς ομίλων του Europa League και ηττήθηκε με 4-0 από την Slavia Praha, όμως τερμάτισε τρίτη και πέρασε στα νοκ άουτ του Conference League. Στο πρωτάθλημα πριν μια βδομάδα σταμάτησε το σερί συνεχόμενων νικών καθώς ήρθε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Lausanne Sport FC. Προηγήθηκε, πίεσε για δεύτερο τέρμα αλλά σπατάλησε τις φάσεις που έκανε μετά και προς το τέλος ισοφαρίστηκε και παραλίγο να χάσει και το ματς. Τώρα υποδέχεται μια επικίνδυνη και καλή ομάδα και στόχο έχει να κλείσει ένα καλό για εκείνη έτος 2023 με νίκη μπροστά στον κόσμο της και να μείνει ψηλά στην βαθμολογία. Εκτός είναι οι τραυματίες Mall (τερματοφύλακας), Douline (μέσος) και Crivelli (επιθετικός).

Στην 5η θέση της βαθμολογίας η ομάδα της Lugano FC μαζί με την Luzern FC. Την Πέμπτη για τους ομίλους του Conference League ηττήθηκε με 0-2 από την Besiktas εντός έδρας και αποχαιρέτησε την διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 3 σερί νίκες, τελευταία αυτή κόντρα στην Winterthur FC με 2-1 εντός έδρας πριν μια βδομάδα, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Πάει στην Γενεύη με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να κλείσει ωραία την χρονιά και να παραμείνει στην θέση όπου βρίσκεται. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Osigwe (τερματοφύλακας), Valenzuela (αμυντικός), Marques (αμυντικός), Bottani (επιθετικός) και Aliseda (μέσος). Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας καρτών ο πολύτιμος Bislimi (μέσος και βασικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2-3 goals

Παιχνίδι χωρίς φαβορί καθώς και οι δύο ομάδες έχουν την ίδια ποιότητα φέτος, άσχετα με την θέση της Servette FC και το αήττητο σερί που τρέχει των 10 αγώνων. Θα παίξουν με στόχο αρχικά να μην χάσουν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και θεωρούμε ότι το ματς θα πάει βήμα βήμα από τακτικής πλευράς με λίγα τέρματα. Σε αυτό ίσως παίξει ρόλο και η κούραση των φιλοξενούμενων από το ματς της Ευρώπης πριν 3 μέρες.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

17/12/2023 3:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
17/12/2023 3:15 μμ WINTERTHUR LAUSANNE goal/goal & over 2.5 goals 1.75
17/12/2023 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
17/12/2023 5:30 μμ LUZERN BASEL 1 & over 1.5 goals 2.62
17/12/2023 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
17/12/2023 5:30 μμ SERVETTE LUGANO 2-3 goals 2.00