Mister Swiss

Με στήριγμα την Ζυρίχη

Με στήριγμα την Ζυρίχη Έναρξη 13/12/2023 21:30
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Με στήριγμα την Ζυρίχη

WINTERTHUR FC – FC ZURICH (21:30)

Εξ αναβολής αγώνας 16ης Αγωνιστικής

Σε καθοδική πορεία η Winterthur FC το τελευταίο διάστημα, έπεσε από την μέση του πίνακα όπου βρισκόταν μέχρι πριν λίγο καιρό και με συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έφτασε κοντά στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε δίκαια με 2-1 από την Lugano FC εκτός έδρας, πολέμησε το ματς αλλά και πάλι η κακή αμυντική της λειτουργία δεν της επέτρεψε να ελπίζει για θετικό αποτέλεσμα. Τώρα υποδέχεται σε ματς που αναβλήθηκε πριν 2 βδομάδες λόγω χιονόπτωσης την δυνατή φέτος FC Zurich και στόχος είναι να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να αποφύγει την ήττα η οποία θα είναι η 5 συνεχόμενη από τις αρχές Νοέμβρη, όταν και ξεκίνησε το αρνητικό αυτό της σερί. Εκτός αποστολής οι μακροχρόνια τραυματίες Lekaj (αμυντικός και αρχηγός), Jankewitz (μέσος και βασικός), Araz (μέσος) και Chiappetta (μέσος).

Δεν εκμεταλλεύτηκε η FC Zurich την ευκαιρία που είχε την περασμένη αγωνιστική για να πλησιάσει πιο κοντά στην κορυφή την Young Boys και απόψε να την προσπεράσει. Ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας κόντρα στην αξιόμαχη Luzern FC σε ένα μοιρασμένο και αμφίρροπο ματς. Ήταν σχετικά καλή σε απόδοση αλλά δεν πήρε πολλά ρίσκα για να χτυπήσει από νωρίς το ματς, προηγήθηκε αλλά από απροσεξία της ισοφαρίστηκε προς το τέλος. Τώρα στο εξ αναβολής παιχνίδι πάει να παίξει ένα σημαντικό αγώνα καθώς με νίκη πλησιάζει την κορυφή στον 1 βαθμό. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Conceicao (μέσος και βασικός).

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X2 & over 2.5 goals

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι με αυτά τα χάλια στην άμυνα της φέτος η Winterthur FC θα κρατήσει το μηδέν και ειδικά απέναντι στην FC Zurich. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για την νίκη για να πλησιάσουν στον πόντο την πρωτοπόρο Young Boys και αναμένεται να πάρουν κάποια ρίσκα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα παίξουν αρχικά για να μην ηττηθούν καθώς άρχισαν να χτίζουν επικίνδυνο σερί με 4 σερί ήττες. Επίσης σαν μονάδες έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν το εύκολο γκολ οπότε ίσως βοηθήσει στο εύρος τερμάτων. Σίγουρα όμως αν και με κάλυψη, υπερέχει η FC Zurich από όλες τις απόψεις.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

13/12/2023 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
13/12/2023 9:30 μμ Βίντερτουρ Ζυρίχη X2 & Over 2,5 2.38