Mister Swiss

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Έναρξη 10/12/2023 15:15
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

LUGANO FC – WINTERTHUR FC (15:15)

Συνεχίζει να είναι στην μέση της βαθμολογίας και ασταθής σε απόδοση η Lugano FC η οποία μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής αγώνα ηττήθηκε δίκαια με 1-3 εντός έδρας από την FC Basel. Χωρίς συνοχή στο παιχνίδι της και με πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία μπάλας και στην άμυνα, δέχθηκε 3 τέρματα και μοιραία έχασε το ματς. Τώρα υποδέχεται μια ομάδα με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και στόχος η επιστροφή στις νίκες, λίγες μέρες πριν δώσει τον τελευταίο αγώνα της στην Ευρώπη για τους ομίλους του Conference League όπου και αποκλείστηκε από την συνέχεια. Εκτός οι μακροχρόνια τραυματίες Marques (αμυντικός), Valenzuela (αμυντικός), Osigwe (τερματοφύλακας), Grgic (μέσος), Aliseda (μέσος) και Bottani (επιθετικός).

Πτωτική πορεία διαγράφει τον τελευταίο μήνα η Winterthur FC η οποία με συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έπεσε από την μέση της βαθμολογίας και βρέθηκε κοντά στις τελευταίες θέσεις. Ο αγώνας της περασμένης αγωνιστική στην έδρα της με την FC Zurich αναβλήθηκε λόγω χιονιού και θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη. Πριν είχε παίξει με την Luzern FC εκτός έδρας και ηττήθηκε δίκαια με 3-1, αν και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους όταν ισοφάρισε αλλά στο τέλος λύγισε. Τώρα καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα για να μην συνεχίσει την βαθμολογική της πτώση και να μείνει μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις. Εκτός οι τραυματίες Lekaj (αμυντικός), Jankewitz (μέσος), Araz (μέσος) και Chiappetta (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1X & over 1.5 goals

Δύσκολο παιχνίδι και αμφίρροπο παρά την ποιοτική ανωτερότητα της Lugano FC η οποία πριν μόλις 3 μέρες έδωσε αγώνα και θα έχει μια σχετική κούραση. Η Winterthur FC έχει να αγωνιστεί από τις 25 του Νοέμβρη και θα είναι πιο φρέσκια και σίγουρα θα βάλει δύσκολα στην ασταθή ομάδα της Lugano FC. Παρόλα αυτά δύσκολα θα χάσουν οι γηπεδούχοι οι οποίο θέλουν άμεσα νίκη και θα πιέσουν από το ξεκίνημα κόντρα στην χειρότερη άμυνα της κατηγορίας ως τώρα.

YVERDON SPORT FC – STADE LAUSANNE OUCHY (17:30)

Πτωτική πορεία της Yverdon Sport FC τον τελευταία καιρό η οποία έπεσε από την μέση του πίνακα και πλησίασε στις τελευταίες θέσεις. Έρχεται από καθαρή και δίκαιη εκτός έδρας ήττα με 4-0 μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής αγώνα από την Sankt Gallen FC, σε αγώνα όπου και πάλι αμυντικά ήταν κάκιστη και σχετικά ακίνδυνη επιθετικά. Τώρα υποδέχεται την επίσης νεοφώτιστη και ουραγό στην κατηγορία Stade Lausanne Ouchy και θέλει να πάρει το ντέρμπι των μικρών για να ανασάνει και πάλι, κυρίως ψυχολογικά. Εκτός οι τραυματίες Sorensen (αμυντικός), Silva (μέσος), Jaquenoud (αμυντικός), Kury (επιθετικός) και Beyer (επιθετικός).

Αγώνα με αγώνα χειρότερη δείχνει η ομάδα της Stade Lausanne Ouchy η οποία παρά την αλλαγή προπονητή πριν περίπου ένα μήνα, δείχνει να πέφτει αγωνιστικα και ψυχολογικά και μοιραία είναι στην τελευταία θέση. Παρόλα αυτά, μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής αγώνα δυσκόλεψε αφάνταστα την πρωταθλήτρια Young Boys αλλά τελικά έχασε εκτός έδρας με 1-0 προς το τέλος. Είχε φάσεις για γκολ, ήταν όμως αναποτελεσματική ενώ παρά τις πολλές απουσίες που είχε έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι σε μια κατά πολύ ανώτερη ομάδα της. Τώρα στο ντέρμπι των νεοφώτιστων καλείται να πάρει ένα σημαντικό διπλό για να αναπτερώσει το ηθικό της και να πάρεις 3 πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια παραμονής που κάνει. Εκτός οι τραυματίες Obexer (αμυντικός), Tsoungui (αμυντικός), Hamdiu (μέσος), Essiam (μέσος) και Abi (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: goal/goal & over 2.5 goals

Ντέρμπι των μικρών και νεοφώτιστων και πολύ σημαντικό και για τους δύο. Στην ίδια περίπου κακή αγωνιστική κατάσταση είναι τελευταία οι 2 ομάδες και τουλάχιστον αμυντικά περιμένουμε μεταξύ τους να είναι και πάλι αδύναμοι. Επομένως ματς με κίνητρο για νίκη και για τους 2 δύο με τέρματα εκατέρωθεν.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

FC ZURICH – LUZERN FC (17:30)

Στην 2η θέση είναι η FC Zurich ο οποία όμως έχει αγώνα λιγότερο καθώς αναβλήθηκε πριν μια βδομάδα ο αγώνας της εκτός έδρας με την Winterthur FC λόγω χιονόπτωσης. Θα τον δώσει την ερχόμενη Τετάρτη. Πιο πριν είχε επικρατήσει δίκαια με 3-1 στο ντέρμπι με την Young Boys και είχε περάσει τότε στην κορυφή του πίνακα. Κυριάρχησε εντελώς στο ματς, πέτυχε 2 τέρματα νωρίς και διαχειρίστηκε σωστά στην συνέχεια την εξέλιξη του αγώνα. Τώρα υποδέχεται μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και θέλει νίκη για να μείνει στην διεκδίκηση επανάκτησης της 1ης θέσης. Εκτός αποστολής ο μακροχρόνια τραυματίας Daprela (αμυντικός).

Σταθερά στην 5η θέση του πίνακα η ομάδα της Luzern FC η οποία την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε άδικα με 1-0 εκτός έδρας από την Lugano FC. Ενώ θα μπορούσε να απειλήσει περισσότερο, φοβήθηκε λίγο την αντίπαλο της και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια ανέβασε στροφές, έπαιξε καλά όμως ήταν αναποτελεσματική χωρίς να κάνει γκολ τις πολλές φάσεις που δημιούργησε και έχασε. Τώρα ταξιδεύει στην Ζυρίχη και έχει στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα από μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα φέτος. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Beka (αμυντικός και βασικός), Leny Meyer (αμυντικός), Spadanuda (μέσος) και Ademi (επιθετικός). Εκτός λόγω τιμωρίας καρτών ο πολύτιμος και βασικός Frydek (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 & over 1.5 goals

Νίκη περιμένουμε από την ομάδα της FC Zurich η οποία είναι καλύτερη και πιο σταθερή από την σημερινή αντίπαλο της. Δεν έπαιξε για 2 βδομάδες επομένως έρχεται φρέσκια στον αγώνα και με κίνητρο να ανέβει και πάλι στην κορυφή θα προσπαθήσει από νωρίς με κάθε τρόπο να πάρει το σκορ νίκης. Από την άλλη μια καλή ομάδα η οποία εκτός παρουσιάζεται με διαφορετικό πρόσωπο από ότι αυτό στα εντός της. Χάνει την δυναμική της μακριά από την έδρα της και σε συνδυασμό με 2 απουσίες βασικών της θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

10/12/2023 3:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
10/12/2023 3:15 μμ LUGANO WINTERTHUR 1X & over 1.5 goals 1.50
10/12/2023 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
10/12/2023 5:30 μμ YVERDON LAUSANNE OUCHY Goal/goal & over 2.5 goals 1.91
10/12/2023 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
10/12/2023 5:30 μμ ZURICH LUZERN 1 & over 1.5 goals 2.25