Mister Swiss

Εξ αναβολής αγώνες Ελβετίας

Εξ αναβολής αγώνες Ελβετίας Έναρξη 06/12/2023 19:30
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Εξ αναβολής αγώνες Ελβετίας

SANKT GALLEN – YVERDON SPORT FC (19:30)

Εξ αναβολής αγώνας 16ης Αγωνιστικής

Η ομάδα της Sankt Gallen FC παραμένει στην πρώτη τετράδα ψηλά στον πίνακα σε απόσταση μόλις 3 πόντων από την κορυφή, πιστοποιώντας την πολύ θετική σεζόν που κάνει ως τώρα.

Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 2-0 από την FC Basel εκτός έδρας, κυρίως λόγω της μέτριας αμυντικής εικόνας που έχει στα περισσότερα ματς και ειδικά σε αυτά μακριά από το γήπεδο της.

Υποδέχεται στο ματς που αναβλήθηκε την Κυριακή λόγω χιονόπτωσης την Yverdon Sport Sport και μοναδικό ζητούμενο η νίκη για να μείνει στις πρώτες θέσεις του πίνακα.

Εκτός αποστολής οι μακροχρόνια τραυματίες Fazliji (μέσος), Guidotti (μέσος), Van der Venne (μέσος) και Von Moos (επιθετικός και βασικός).

Σε αγωνιστική πτώση τελευταία η ομάδα της Yverdon Sport FC η οποία παρά το καλό ξεκίνημα που έκανε φέτος, τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεται να πάρει θετικά αποτελέσματα. Τελευταίο ματς που έδωσε πριν μια αγωνιστική η ντροπιαστική για αυτήν εντός έδρας ήττα με 0-5 από την Lugano FC. Δέχθηκε όλα τα τέρματα στο 2ο μέρος αν και μέχρι τότε κρατούσε καλά στο ματς, στην συνέχεια κατέρρευσε. Τώρα έχει δύσκολη αποστολή καθώς παίζει κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που στην έδρα της φέτος είναι αχτύπητη και θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Εκτός θα είναι οι μακροχρόνια τραυματίες Sorensen (αμυντικός), Silva (μέσος), Jaquenoud (αμυντικός), Beyer (επιθετικός) και Cotter (μέσος). Εκτίει τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή του πρωταθλήματος ο βασικός Lungoyi (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 & over 1.5 goals

Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι αναμένεται να κερδίσουν τον αγώνα. Στην καυτή τους έδρα παρά τον βαρύ χειμώνα τώρα στην Ελβετία θα έχουν θερμή και πάλι συμπαράσταση από τους οπαδούς τους, είναι καλύτερη ομάδα ποιοτικά από την νεοφώτιστη Yverdon Sport FC ενώ έχουν ως τώρα μόνο νίκες στην έδρα τους φέτος. Συν της άλλης παίζουν πάντα επιθετικά και οι φιλοξενούμενοι με την κακή εικόνα στην άμυνα που έχουν, δύσκολα θα σταματήσουν την Sankt Gallen FC.

BSC Young Boys – Stade Lausanne Ouchy (21:30)

Εξ αναβολής αγώνας 5η αγωνιστικής

Η BSC Young Boys είναι στην 2η θέση του πίνακα παρά τα σκαμπανεβάσματα που έχει στην απόδοση της, κυνηγάει την FC Zurich για να οδηγήσει την κούρσα του πρωταθλήματος. Πριν μια βδομάδα πέτυχε μεγάλη νίκη στους ομίλους του Champions League με 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Σέρβικη Red Star και εξασφάλισε ως 3η στον όμιλο, την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Φλεβάρη για το Europa League.

Στο πρωτάθλημα έχασε την περασμένη αγωνιστική από την FC Zurich εκτός έδρας με 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι. Δίκαιη ήττα καθώς βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ήταν μέτρια σε απόδοση και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Μεγάλη ευκαιρία για να ανέβει στην κορυφή τώρα, έστω και προσωρινά έχει η ομάδα των περσινών πρωταθλητών της Young Boys. Υποδέχεται την τελευταία στην βαθμολογία Stade Lausanne Ouchy και θέλει νίκη με καλή εμφάνιση για να επιστρέψει στην πρώτη θέση.

Εκτός οι τραυματίες Itten (επιθετικός), Imeri (μέσος). Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος από κάρτες και βασικός Camara (αμυντικός).

Κακή εικόνα για την νεοφώτιστη Stade Lausanne Ouchy τον τελευταίο μήνα όπου δέχεται εύκολα γκολ συνέχεια και δυσκολεύεται να πάρει πόντους. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα και παλεύει για την παραμονή της. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 1-1 κόντρα στην FC Basel. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε λίγες φάσεις αλλά ευτύχησε να ισοφαρίσει και να πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από 3 συνεχόμενες ήττες. Τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής παίκτη της προς το τέλος του αγώνα. Τώρα το έργο της είναι πέρα ως πέρα δύσκολο καθώς ταξιδεύει στην Βέρνη για να παίξει κόντρα στην ισχυρή και περσινή πρωταθλήτρια. Εκτός αποστολής θα είναι οι τραυματίες Abi (επιθετικός), Obexer (αμυντικός), Tsoungui (αμυντικός), Hamdiu (μέσος). Εκτός είναι ο πολύτιμος Danho (επιθετικός) λόγω τιμωρίας καρτών.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 & over 2.5 goals

Ξεκάθαρο φαβορί η Young Boys στην έδρα της κόντρα σε μια κατά πολύ κατώτερη από αυτήν ομάδα, Έχει καλή ψυχολογία, παίκτες ικανούς και ποιοτικούς και επίσης το κίνητρο να ανέβει στην πρώτη θέση και πάλι. Δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα τους σταματήσουν με την προβληματική άμυνα που διαθέτουν και την απειρία γενικότερα ως ομάδα.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

LUGANO FC – FC BASEL (21:30)

Εξ αναβολής αγώνας 5ης Αγωνιστικής

Στην μέση της βαθμολογίας συνεχίζει να παραμένει η Lugano FC η οποία την περασμένη αγωνιστική κέρδισε δύσκολα εντός έδρας με 1-0 την Luzern FC. Σε ένα αμφίρροπο ματς ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Πριν μια βδομάδα στην Ευρώπη ηττήθηκε με το βαρύ 5-2 εκτός έδρας από την Νορβηγική Bodo Glimt και αποκλείστηκε και μαθηματικά από την συνέχεια του Conference League. Τώρα υποδέχεται στην έδρα της την FC Basel και θέλει να κολλήσει 2η σερί νίκη στο σπίτι της για να πλησιάσει και άλλο τις ομάδες που είναι λίγο πιο ψηλότερα της. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Osigwe (τερματοφύλακας), Valenzuela (αμυντικός), Marques (αμυντικός), Grgic (μέσος), Bottani (επιθετικός) και Aliseda (μέσος).

Σε ανοδική πορεία με τον ερχομό του τεχνικού Celestini η FC Basel στα τελευταία παιχνίδια, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση μετά από καιρό αλλά παραμένει και πάλι πολύ χαμηλά. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την νεοφώτιστη Stade Lausanne Ouchy. Μπήκε μπροστά στο σκορ νωρίς αλλά όσο περνούσε η ώρα έριξε ρυθμό και μοιραία δέχθηκε την ισοφάριση. Τώρα ταξιδεύει στο Ιταλόφωνο καντόνι της Ελβετίας με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα για να πάρει πόντους στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στον πίνακα. Εκτός οι μακροχρόνια τραυματίες Comas (αμυντικός), Lopez (αμυντικός), Hunziker (επιθετικός), Malone (επιθετικός), Augustin (επιθετικός) και Demir (μέσος).

Επιστρέφει μετά από τραυματισμό ο αμυντικός Barisic.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2-3 goals

Μόλις ένα πόντο στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της έχει η FC Basel. Δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα αλλά τα ματς μακριά από την Βασιλεία έχουν λίγα τέρματα. Αυτό περιμένουμε και τώρα κόντρα στην Lugano FC η οποία φέτος αν και έχει καλό και πάλι δυναμικό, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και κούραση λόγω Conference League και με το συνεχόμενο rotation δεν βρίσκει ακόμη σταθερό ρυθμό. Αμφίρροπο ματς με λίγα γκολ κλείνουμε ότι θα δούμε και μένουμε μακριά από σημείο.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

06/12/2023 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
06/12/2023 7:30 μμ SANKT GALLEN YVERDON 1 & over 1.5 goals 1.74
06/12/2023 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
06/12/2023 9:30 μμ Young Boys Lausanne Ouchy 1 & over 2.5 goals 3.50
06/12/2023 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
06/12/2023 9:30 μμ LUGANO BASEL 2-3 goals