Mister Swiss

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Έναρξη 25/11/2023 19:00
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

LUZERN FC – WINTERTHUR FC 19:00

Επιστρέφει στο πρωτάθλημα η ομάδα της Luzern FC μετά την βαριά ήττα που έκανε την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή. Ηττήθηκε με 6-1 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Young Boys, ήταν κακή η εμφάνιση της και δεχόταν γκολ στην κάθε σχεδόν καλή φάση της αντιπάλου της. Παρόλα αυτά παραμένει κοντά στις πρώτες θέσεις και εντός της πρώτης πεντάδας του πίνακα και θέλει τώρα να επιστρέψει στις νίκες για να μην χάσει επαφή με τα ψηλά του πίνακα. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Beka (αμυντικός), Jaquez (αμυντικός), Spadanuda (μέσος) και Ademi (επιθετικός).

Λίγο κάτω από την μέση του πίνακα της βαθμολογίας παραμένει η Winterthur FC η οποία είχε μέτρια απόδοση στα τελευταία της παιχνίδια. Τελευταίο ματς πριν την διακοπή η εκτός έδρας ήττα με 4-2 από την Sankt Gallen FC, αγώνας ο οποίος κρίθηκε από το πρώτο μέρος όταν δέχθηκε τρία τέρματα νωρίς στο πρώτο μέρος και όλα κρίθηκαν. Τώρα ταξιδεύει στην καυτή έδρα μιας πολύ επιθετικής ομάδας και σκοπός της να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς για να μην πέσει και άλλο στην βαθμολογία. Εκτός οι τραυματίες Lekaj (αμυντικός και αρχηγός της), Jankewitz (μέσος και βασικός), Araz (μέσος) και Holenstein (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1X & goal/goal

Δύσκολα θα χάσει στην καυτή της έδρα η Luzern FC η οποία και ποιοτικά ανώτερη είναι από την Winterthur FC και θέλει μόνο νίκη για να μείνει στα ψηλά του πίνακα. Από την άλλη έχει 2-3 απουσίες που επηρεάζουν η φιλοξενούμενη η οποία είναι κακή αμυντικά φέτος αλλά επιθετικά σκοράρει σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτως έδρας, κάτι που πολύ πιθανό να συμβεί και τώρα. Πόσο μάλλον όταν δύο βασικοί αμυντικοί της Luzern FC θα είναι απόντες σήμερα.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

FC ZURICH – BSC YOUNG BOYS 19:00

Στην 2η θέση της βαθμολογίας η FC Zurich η οποία στο σημερινό ντέρμπι με την Young Boys θέλει νίκη για να σκαρφαλώσει και πάλι στην κορυφή. Πριν την διακοπή κέρδισε εκτός με 0-3 την Lugano FC, πήρε ψυχολογία μετά την πρώτη της φετινή ήττα που είχε κάνει προηγουμένως και μάλιστα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Δείχνει δυνατή και με συγκεκριμένο πλάνο διεκδικεί τους στόχους της φέτος. Εκτός θα είναι από το ντέρμπι μόνο ο τραυματίας και βασικός Daprela (αμυντικός).

Μεγάλη νίκη που συνεχίζει να την καθιστά πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα πέτυχε πριν την διακοπή η Young Boys. Κέρδισε εύκολα και επιβλητικά εντός έδρας με 6-1 την καλή και φέτος Luzern FC και έδειξε την δυναμική της παρά τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελβετία και Ευρώπη. Τώρα πάει στην Ζυρίχη στο ντέρμπι κορυφής με μοναδικό στόχο την νίκη για να ξεφύγει στην βαθμολογία από τους διώκτες της. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Lakomy (μέσος) και Imeri (μέσος). Θα απουσιάζει λόγω τιμωρίας καρτών και ο βασικός Lauper (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2-3 goals

Στην έδρα της φέτος η FC Zurich κρατά σχεδόν πάντα σε χαμηλά επίπεδα τα σκορ, αυτό περιμένουμε και απόψε αν λάβουμε υπόψη ότι στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι με την Young Boys κόλλησαν σε λευκή ισοπαλία. Λίγα λοιπόν τέρματα αναμένουμε καθώς κανείς δεν θέλει να χάσει πρωτίστως και ο τρόπος παιχνιδιού τους θα βοηθήσει σε αυτό.

YVERDON SPORT FC – LUGANO FC 21:30

Λίγο κάτω από την μέση του πίνακα αλλά μακριά σχετικά από τις τελευταίες θέσεις παραμένει η νεοφώτιστη φέτος Yverdon Sport FC. Πριν την διακοπή ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Lausanne Sport FC, παρουσιάζοντας και πάλι προβλήματα αμυντικά αλλά επιθετικά πολύ γρήγορη και αποτελεσματική. Τώρα υποδέχεται μια πολύ καλή ομάδα και ανώτερη σε ποιότητα από αυτήν και θα κυνηγήσει αρχικά το θετικό αποτέλεσμα για να μην ηττηθεί πρωτίστως. Εκτός οι μακροχρόνια τραυματίες Sorensen (αμυντικός), Jaquenoud (αμυντικός), Silva (μέσος), Kury (επιθετικός) και Beyer (επιθετικός). Εκτός λόγω τιμωρίας καρτών μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη ο βασικός και πολύτιμος φέτος Lungoyi (επιθετικός).

Λίγο κάτω από την μέση της βαθμολογίας έπεσε η Lugano FC η οποία δείχνει φέτος πως η συμμετοχή της στην Ευρώπη την έχει επηρεάσει αρνητικά και παρά το καλό υλικό που διαθέτει, εντός συνόρων δυσκολεύεται να δείξει τις πραγματικές ικανότητές της. Πριν την διακοπή ηττήθηκε δίκαια με 0-3 εντός από την FC Zurich, αποτέλεσμα που την πόνεσε και έδειξε τις αδυναμίες της στην άμυνα. Τώρα έχοντας προετοιμαστεί και ξεκουραστεί μέσα σε 2 βδομάδες χωρίς υποχρεώσεις, πάει στην έδρα της νεοφώτιστης για να πάρει ένα διπλό που τόσο χρειάζεται, βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Εκτός οι τραυματίες Saipi (τερματοφύλακας), Osigwe (τερματοφύλακας), Valenzuela (αμυντικός), Grgic (μέσος), Bottani (μέσος). Αμφίβολοι οι πολύτιμοι Celar (επιθετικός) και Vladi (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X2 & under 4.5 goals

Δεν περιμένουμε να χάσει αυτήν την φορά η Lugano FC η οποία ξεκουράστηκε αυτές τις μέρες και παρά τις απουσίες της, έχει την ποιότητα να περάσει αλώβητη από την έδρα της Yverdon Sport FC. Λίγα επίσης τέρματα περιμένουμε λόγω των απουσιών των δύο, κυρίως των φιλοξενούμενων στο επιθετικό τους κομμάτι και λόγω του τρόπου παιχνιδιού τους.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

25/11/2023 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
25/11/2023 7:00 μμ Λουκέρνη Βίντερτουρ 1X & Goal/goal 1.87
25/11/2023 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
25/11/2023 7:00 μμ Ζυρίχη Γιουνγκ Μπόιζ 2-3 γκολ 2.00
25/11/2023 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
25/11/2023 9:30 μμ Ιβερντόν Λουγκάνο X2 & Under 4,5 1.67