Mister Swiss

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Έναρξη 12/11/2023 15:15
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

GRASSHOPPER FC – STADE LAUSANNE OUCHY (15:15)

Σταθερά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας η Grasshopper FC, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από την Luzern FC. Ήταν μέτρια σε απόδοση και αμυντικά ευάλωτη όπως πάντα και δίκαια ηττήθηκε. Τώρα υποδέχεται μια ομάδα που αγωνίζεται για την παραμονή της στην κατηγορία και θέλει να κερδίσει μόνο για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος και βασικός από κάρτες Tobers (αμυντικός). Εκτός και οι τραυματίες Lonwijk (αμυντικός), Kempter (αμυντικός), Abels (αμυντικός), Tim Meyer (μέσος), Shabani (μέσος) και Corbeanu (επιθετικός).

Στην προτελευταία θέση παραμένουν οι κόκκινοι της Λωζάνης με 10 βαθμούς. Πριν μια βδομάδα η Stade Lausanne Ouchy ηττήθηκε δίκαια με 2-5 εντός έδρας. Έβγαλε ενέργεια επιθετικά αλλά στην άμυνα έμπαζε από παντού και υπέκυψε στις ορέξεις της αντιπάλου της, της Sankt Gallen FC. Τώρα ταξιδεύει εκτός έδρας και στόχος της να πάρει θετικό αποτέλεσμα από μια ομάδα με τους ίδιους στόχους όπως η ίδια. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Vachoux (τερματοφύλακας), Obexer (αμυντικός), Tsoungui (αμυντικός), Abdallah (αμυντικός) και Abi (επιθετικός). Εκτός και οι τιμωρημένοι με κάρτες Akichi (μέσος), Qarri (μέσος) και Hadji (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Αγώνας ο οποίος έχει χαρακτήρα ντέρμπι παραμονής αν και νωρίς ανάμεσα σε δύο ομάδες με ίδιους στόχους που κάνουν πολύ μέτρια σεζόν. Πιο επικίνδυνη στην έδρα της πάντως η Grasshopper FC η οποία διαθέτει και περισσότερη εμπειρία για παρόμοια παιχνίδια και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες.

💰Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Εντελώς Δωρεάν Χωρίς Κατάθεση!

SERVETTE FC – FC BASEL (17:30)

Σε τρομερή κατάσταση αγωνιστικά η ομάδα της Servette FC η οποία έρχεται από συνεχόμενες νίκες σε Ευρώπη και Ελβετία. Τελευταίο ματς η νίκη της την Πέμπτη για τους ομίλους του Europa League με 2-1 επί της Sherrif Tiraspol στην Γενεύη, νίκη μάλιστα με ανατροπή στο τέλος. Στην Ελβετία πριν μια βδομάδα κέρδισε με 0-2 εκτός έδρας την αήττητη ως τότε FC Zurich και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα του πίνακα, κοντά στις πρώτες θέσεις. Τώρα υποδέχεται την λαβωμένη και κακή φέτος FC Basel και θέλει με προσοχή μεγάλη να κάνει ακόμη μια νίκη και να συνεχίσει το σερί νικών που τρέχει. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Besson (τερματοφύλακας), Baron (αμυντικός), Touati (μέσος) και ο βασικός και πολύτιμος Antunes (μέσος). Εκτός λόγω καρτών οι τιμωρημένοι με κάρτες Stevanovic (μέσος) και Bedia (επιθετικός).

Μετά από καιρό έκανε νίκη η FC Basel την περασμένη αγωνιστική κερδίζοντας δίκαια με 2-1 την Yverdon Sport FC εντός έδρας. Μαχητική και με διάθεση για τέρματα, χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε τρίποντο ψυχολογίας και έφτασε σε κοντινή βαθμολογική απόσταση άλλες ομάδες από πάνω της. Τώρα ταξιδεύει στην Γενεύη για να αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της χώρας και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να ανεβαίνει στον πίνακα και να πάρει ακόμη περισσότερο ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Εκτός οι τραυματίες Comas (αμυντικός), Barisic (αμυντικός), Lopez (αμυντικός), Augustin (επιθετικός) και Hunziker (επιθετικός). Εκτός λόγω καρτών ο βασικός Van Breemen (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X2 & under 4.5 goals

Μπορεί να είναι σε εξαιρετική κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά η Servette από τις συνεχόμενες νίκες σε Ευρώπη και Ελβετία, όμως τώρα θα έχει 3 πολύ σημαντικές απουσίες. Για την ακρίβεια θα λείπουν οι καλύτεροι παίκτες της που παίζουν στην επίθεση και έτσι χάνει πολύ σε ποιότητα και δημιουργία. Έχει και την κούραση από τα συνεχόμενα ματς και θα δυσκολευτεί απέναντι σε μια ομάδα που διψάει για βαθμούς και έρχεται από νίκη που της τόνωσε μετά από καιρό το ηθικό. Λίγα τέρματα σε ένα αμφίρροπο ματς που δύσκολα μάλλον θα βρει νικητή.

LUGANO FC – FC ZURICH (17:30)

Ηττήθηκε στο ματς της Πέμπτης για το Conference League με 2-0 εκτός έδρας από την Club Brugge δίκαια αν και πάλεψε όσο μπορούσε αλλά της στοίχισε η απειρία της. Στο πρωτάθλημα έρχεται επίσης από ήττα, η οποία την άφησε στην μέση του πίνακα και λίγο μακριά από τις πρώτες θέσεις. Έχασε δίκαια με 3-1 εκτός από την Lausanne Sport FC, ήταν πολύ μέτρια και δεν είχε ρυθμό και αν και ισοφάρισε προσωρινά, στο τέλος δέχθηκε άλλα δύο τέρματα. Τώρα υποδέχεται την FC Zurich που είναι πολύ σταθερή φέτος και θέλει στην έδρα της νίκη για να ανέβει βαθμολογικά και κυρίως να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός οι τραυματίες Valenzuela (αμυντικός), Osigwe (τερματοφύλακας), Aliseda (μέσος) και Celar (επιθετικός). Εκτός λόγω καρτών ο βασικός Marques (αμυντικός).

Πρώτη ήττα για φέτος και γενικά μετά από καιρό για την FC Zurich την περασμένη αγωνιστική, η οποία μάλιστα την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Έχασε δίκαια με 0-2 από την Servette FC εντός έδρας, ήταν ακίνδυνη επιθετικά και πρώτη φορά φέτος στην άμυνα ήταν πολύ μέτρια. Τώρα καλείται απέναντι σε μια κουρασμένη ομάδα από τους συνεχόμενους αγώνες να κάνει ένα διπλό κορυφής και ψυχολογίας για να επιστρέψει και πάλι στις νίκες. Επιστρέφουν μετά από τιμωρία με κάρτες οι πολύτιμοι και βασικοί Katic (αμυντικός) και Afriye (επιθετικός). Χωρίς κανέναν παίκτη απών, θα παραταχθεί πλήρης στο γήπεδο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X2 & over 1.5 goals

Δύσκολα θα χάσει και πάλι η FC Zurich η οποία προέρχεται από την πρώτη της φετινή ήττα. Αυτή έγινε και γιατί έλειπαν επίσης 2 πολύτιμοι παίκτες της στην φετινή πορεία, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία και επιστρέφουν. Η Lugano FC δείχνει κάπως κουρασμένη τελευταία από τα ματς στην Ευρώπη και δεν σταματά να έχει κάποιες απουσίες σε ματς, επομένως και πάλι θα κάνει αλλαγές στην σύνθεση της και δύσκολα βρίσκει αγωνιστική ισορροπία. Τέρματα θα έχουμε λογικά καθώς αμφότεροι θα ψάξουν να πάρουν το προβάδισμα, ιδίως οι γηπεδούχοι και από την άλλη θα περιμένουν για αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι άριστοι σε αυτό το κομμάτι.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

12/11/2023 3:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
12/11/2023 3:15 μμ Γκρασχόπερς Λωζάν Ούκι 1 2.00
12/11/2023 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
12/11/2023 5:30 μμ Σερβέτ Βασιλεία X2 & Under 4,5 2.30
12/11/2023 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
12/11/2023 5:30 μμ Λουγκάνο Ζυρίχη X2 & Over 1,5 1.85