Mister Swiss

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Έναρξη 11/11/2023 19:00
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

SANKT GALLEN FC – WINTERTHUR FC (19:00)

Σταθερά στην 3η θέση του πίνακα παραμένει η πολύ επιθετική και φέτος Sankt Gallen FC. Κέρδισε την περασμένη βδομάδα με 2-5 εκτός έδρας την Stade Lausanne Ouchy δίκαια και παράλληλα έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση! Μέτρια στην άμυνα αλλά φοβερά επιθετική και με ορμή μπροστά, κέρδισε εύκολα τους αντιπάλους της και πέτυχε 5 τέρματα. Τώρα υποδέχεται στην καυτή της έδρα την μαχητική και καλή φέτος Winterthur FC και θέλει εκ νέου νίκη για να παραμείνει στην πρώτη τριάδα και να κυνηγήσει ίσως και περισσότερα πράγματα αν είναι εφικτό. Παραμένει με απουσίες η λίστα της καθώς εκτός είναι οι τραυματίες Diaby (αμυντικός), Guidotti (μέσος), Gortler (μέσος) και Witzig (μέσος).

2η ήττα στην ισχυρή της έδρα φέτος για την Winterthur FC. Αυτή έγινε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην πρωταθλήτρια Young Boys από την οποία ηττήθηκε με 1-4. Κατώτερη των περιστάσεων, δεν ήταν το ίδιο μαχητικό σύνολο φέτος που γενικά μας έδειξε και δίκαια έχασε. Παραμένει στην μέση της βαθμολογίας πάντως. Τώρα πάει σε μια επίσης καυτή έδρα όπως την δική της για να παίξει με μια φορμαρισμένη ομάδα που είναι στα ψηλά της βαθμολογίας και θέλει θετικό αποτέλεσμα. Θα βασιστεί και πάλι στις καλές της μονάδες επιθετικά. Εκτός οι τραυματίες Lekaj (αμυντικός) και Araz (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: goal/goal & over 2.5 goals

Γκολ και θέαμα περιμένουμε από δύο ομάδες που ξέρουν να παίζουν μόνο επίθεση και στην άμυνα στα περισσότερα παιχνίδια τους είναι μέτριες προς κακές. Σε φόρμα η γηπεδούχος που ανακοίνωσε sold out για το παιχνίδι, θα μπει με το πόδι στο γκάζι. Επικίνδυνη πάντα η φιλοξενούμενη ομάδα, μπορεί να βρει τέρμα με όσα μας έδειξε ως τώρα.

Κατάθεση; Last year

YVERDON SPORT FC – LAUSANNE SPORT FC (19:00)

Μακριά από τις τελευταίες θέσεις παραμένει η νεοφώτιστη φέτος Yverdon Sport FC η οποία πριν μια βδομάδα ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την FC Basel. Σε παθητικό ρόλο στο ματς, ισοφάρισε στην μοναδική της καλή φάση με πέναλτι αλλά δίκαια ηττήθηκε καθώς στην άμυνα ήταν ευάλωτη και δεν άντεξε την πίεση της αντιπάλου της. Τώρα υποδέχεται μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία όπως αυτήν και θέλει μπροστά στο κοινό της νίκη για να παραμείνει μακριά από τις τελευταίες στην βαθμολογία ομάδες. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Sorensen (αμυντικός), Silva (μέσος), Cotter (μέσος), Kury (επιθετικός). Εκτός και ο βασικός και τιμωρημένος από κάρτες Lungoyi (επιθετικός).

Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Lausanne Sport FC πριν μια βδομάδα, όταν και κέρδισε στην έδρα της την ισχυρή φέτος Lugano FC με 3-1. Κυριάρχησε στο ματς, έπαιξε γρήγορα μπροστά και εκμεταλλεύτηκε τις στατικές φάσεις. Βρίσκεται πλέον στην 9η θέση και κοιτάζει με πιο πολύ αισιοδοξία το μέλλον. Τώρα μόνο νίκη θέλει στην έδρα μιας ομάδας με τους ίδιους στόχους όπως η ίδια για φέτος. Εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας Grippo (αμυντικός). Εκτός παραμένει λόγω τιμωρίας καρτών και ο Kablan (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2-3 goals

Παιχνίδι μοιρασμένο ανάμεσα σε δύο ομάδες με την ίδια ποιότητα αλλά και στόχους για φέτος. Θα κυριαρχήσει η τακτική καθώς οι μεν γηπεδούχοι προσεκτικά παίζοντας μετά από ήττα, δεν θέλουν να χάσουν. Οι δε φιλοξενούμενοι με καλή ψυχολογία θα παίξουν το παιχνίδι αντεπιθέσεων μπροστά και θα περιμένουν την στιγμή τους. Κλειστό σχετικά παιχνίδι αναμένεται.

BSC YOUNG BOYS – LUZERN FC (21:30)

Πέρασε πλέον στην 1η θέση της βαθμολογίας την περασμένη βδομάδα η Young Boys, η οποία κέρδισε δίκαια εκτός έδρας την Winterthur FC με 1-4. Τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας για τους ομίλους του Champions League από την Manchester City, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για μια καλή εμφάνιση. Πλέον επιστροφή στο πρωτάθλημα και θέλει νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του πίνακα. Απέναντί της μια πολύ καλή φέτος ομάδα που θα την δυσκολέψει. Εκτός οι τραυματίες Lakomy (μέσος) και Imeri (μέσος). Εκτός και οι βασικοί και τιμωρημένοι από κάρτες Lauper (μέσος) και Ugrinic (μέσος).

Σταθερά στην πρώτη 5δα του πίνακα η ομάδα από την πόλη της Λουκέρνης. Κέρδισε την περασμένη αγωνιστική με 2-0 εντός έδρας την Grasshopper FC και παρέμεινε στα ψηλά και με διαφορά καλή από τις ομάδες που είναι από κάτω της. Τώρα παίζει ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια στην Βέρνη και θέλει με όπλο την καλή της επίθεση να κάνει την έκπληξη και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Εκτός για τον κόουτς Frick οι τραυματίες Leny Meyer (αμυντικός), Beka (αμυντικός), Spadanuda (μέσος) και Ademi (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1X & under 4.5 goals

Κουρασμένη από το ματς στην Ευρώπη η πρωταθλήτρια, θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια καλή και επίκίνδυνη ομάδα φέτος. Ειδικά όταν έχει 3 σημαντικές απουσίες την ίδια στιγμή. Από την άλλη ικανοί για την ζημιά οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι πάντως εκτός έδρας χάνουν πολύ από την δυναμική τους. Δύσκολα θα ξεφύγει ο ρυθμός στο ματς και από τους δύο, περιμένουμε λίγα γκολ και την Young Boys να μην ηττηθεί στην έδρα της.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

11/11/2023 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
11/11/2023 7:00 μμ Σεν Γκάλεν Βίντερτουρ G/G & Over 2.5 1.72
11/11/2023 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
11/11/2023 7:00 μμ Ιβερντόν Λωζάνη 2-3 γκολ 2.00
11/11/2023 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
11/11/2023 9:30 μμ Γιουνγκ Μπόιζ Λουκέρνη 1X & Under 4.5 goal 1.57