Mister Swiss

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Έναρξη 05/11/2023 15:15
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

LUZERN FC – GRASSHOPPER FC 

Η ομάδα της Luzern FC προέρχεται από αποκλεισμό σοκ από το Κύπελλο. Ηττήθηκε μεσοβδόμαδα με 1-0 εκτός έδρας από την SR Delemont (3ης κατηγορίας) και μοιραία έμεινε εκτός. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική με 4-2 εκτός έδρας από την Servette FC, σε ένα ματς όπου τα αμυντικά της λάθη ήταν πολλά και δίκαια έχασε τον αγώνα. Τώρα στην έδρα της όπου είναι πολύ δυνατή φέτος, υποδέχεται την Grasshopper FC και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εκτός οι τραυματίες L.Meyer (αμυντικός), Beka (αμυντικός) και Ademi (επιθετικός).

Από ήττα προέρχεται η ομάδα της Grasshopper FC στο πρωτάθλημα όταν ηττήθηκε εκτός έδρας την περασμένη βδομάδα με 3-1 από την Sankt Gallen FC. Έκανε πολλά λάθη στην άμυνα, έδειξε αδύναμη γενικά επιθετικά και απείλησε λίγες φορές. Παραμένει στα χαμηλά του πίνακα και θέλει σε μια καυτή έδρα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα για να έχει κέρδος ενόψει συνέχειας. Εκτός οι τραυματίες Shabani (μέσος), Kempter (αμυντικός), Abels (αμυντικός) και T.Meyer (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1X & over 2.5 goals

Δύσκολα χάνει στην έδρα της η Luzern FC φέτος όπου βγάζει μεγάλη ενέργεια και επιθετικότητα και αυτό περιμένουμε να δούμε και σήμερα κόντρα σε μια ομάδα η οποία δέχεται εύκολα γκολ και φέτος γενικά είναι πιο αδύναμη.

FC BASEL – YVERDON SPORT FC (17:30)

Όλα στραβά, όλα μαύρα στην Βασιλεία όπου η ομάδα της πόλης είναι τελευταία στον πίνακα με 5 πόντους. Μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο πέρασε στα προημιτελικά όταν κέρδισε με 0-1 εκτός έδρας της Kriens (3ης κατηγορίας). Στο πρωτάθλημα ακόμη μια ήττα υπέστη με σκορ 3-0 πριν μια βδομάδα από την Lausanne Sport FC εκτός έδρας. Κάκιστη σε όλο το ματς, άψυχη με τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα που έχει φέτος και κάκιστη ψυχολογία. Πριν λίγες μέρες απέλυσε τον μέχρι πρότινος υπηρεσιακό προπονητή της και γενικό διευθυντή Heiko Vogel και προσέλαβε για να σώσει φέτος ότι σώζεται τον Ελβετό Fabio Celestini. Ντεμπούτο λοιπόν και ευελπιστούν οι φίλοι της να αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο εντός γηπέδου με νίκη. Εκτός οι τραυματίες Comas (αμυντικός), Barisic (αμυντικός), Lopez (αμυντικός) και Hunziker (επιθετικός).

Συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τις τελευταίες θέσεις η νεοφώτιστη Yverdon Sport FC η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 1-1 κόντρα στην Winterthur FC. Δίκαιο αποτέλεσμα όπου βρέθηκε και με 10 παίκτες να παίζει λόγω αποβολής, έπιασε πέναλτι ο τερματοφύλακας της και κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό. Άλλαξε μέσα στην βδομάδα προπονητή ξαφνικά απολύοντας τον πετυχημένο Ελβετό Schallibaum και προσέλαβε τον επίσης Ελβετό και νεαρό τεχνικό Alessandro Mangiarratti. Ταξιδεύει στην Βασιλεία με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα κάνοντας την ζημιά απέναντι σε μια ομάδα ιστορική που είναι στον πάτο της βαθμολογίας και θέλει απεγνωσμένα νίκη για νέο ξεκίνημα. Δύσκολη η αποστολή της αλλά εφικτή. Εκτός ο τιμωρημένος με κάρτες Lungoyi (επιθετικός και βασικός). Εκτός και οι τραυματίες Kury (επιθετικός), Alan (μέσος), Silva (μέσος) και Sorensen (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1X & over 2.5 goals

Μετά την αλλαγή προπονητή, μάλλον ήρθε η ώρα να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό η FC Basel και να προσπαθήσει για μια αντεπίθεση στην βαθμολογία γιατί άλλη επιλογή δεν έχει. Δεν κράτησε σε κανένα ματς ανέπαφη φέτος της εστία της και έτσι περιμένουμε τέρματα και σε αυτό. Θα βοηθήσει για να γίνει ανοιχτό παιχνίδι η επικίνδυνη φέτος Yverdon Sport FC που δεν κλείνεται πολύ στα καρέ της.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

STADE LAUSSANE OUCHY – SANKT GALLEN FC (17:30)

Προέρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα στα πέναλτι από την Servette FC εκτός έδρας. Στην κανονική διάρκεια ήρθε 1-1 και παρά την προσπάθεια που έκανε, αποκλείστηκε κυρίως λόγω απειρίας. Στο πρωτάθλημα πήρε έναν σημαντικό βαθμό εκτός έδρας την περασμένη βδομάδα όταν και ήρθε 1-1 ισόπαλη με την πρωτοπόρο FC Zurich, την οποία δυσκόλεψε πάρα πολύ. Τώρα υποδέχεται στην έδρα της μια επιθετική ομάδα και θέλει να κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα και πάλι στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Εκτός οι τραυματίες Vachoux (τερματοφύλακας), Heule (αμυντικός), Tsoungui (αμυντικός), Abdallah (αμυντικός) και Abi (επιθετικός).

Σταθερά στην 3η θέση του πίνακα η ομάδα της Sankt Gallen FC η οποία και φέτος παράγει επιθετικό ποδόσφαιρο, ειδικά στην έδρα της. Εκεί πριν μια βδομάδα κέρδισε εύκολα και δίκαια με 3-1 την Grasshopper FC, καθαρίζοντας το αποτέλεσμα από το ημίχρονο. Τώρα παίζει εκτός και πάει στην Λωζάνη με σκοπό να δείξει και μια φορά μακριά από το γήπεδο της την εικόνα που βγάζει εκεί, καθώς δυσκολεύεται τώρα σαν φιλοξενούμενη όπου και να παίζει. Εκτός οι τραυματίες Diaby (αμυντικός), Fazliji (μέσος και βασικός), Gortler (μέσος και βασικός), Guidotti (μέσος) και Witzig (μέσος και βασικός). Εκτός και οι τιμωρημένοι από κάρτες και πολύτιμοι Quindilla (μέσος και βασικός) και Schubert (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2-3 goals

Παιχνίδι δυνατό και μοιρασμένο αναμένουμε από δύο ομάδες που δεν κλείνονται στα καρέ τους. Οι γηπεδούχοι τελευταία δυσκολεύουν κάθε αντίπαλο τους και αυτό θα κάνουν και σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλύτερα στην έδρα τους και τώρα μακριά από αυτήν έχοντας και πολλές απουσίες σημαντικές, δύσκολα θα πετύχουν μεγάλο σκορ απέναντι σε μια μαχητική ομάδα.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

05/11/2023 3:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/11/2023 3:15 μμ LUZERN GRASSHOPPER 1X & over 2.5 goals 1.91
05/11/2023 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/11/2023 5:30 μμ BASEL YVERDON 1X & over 2.5 goals 2.10
05/11/2023 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/11/2023 5:30 μμ LAUSSANE OUCHY SANKT GALLEN 2-3 goals 2.10