Mister Swiss

ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Έναρξη 05/08/2023 19:00
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

STADE LAUSANNE OUCHY – SERVETTE FC (19:00)

Ηττήθηκε δίκαια με 2-1 εκτός από την Luzern FC την περασμένη αγωνιστική και δίκαια παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας σε 2 αγώνες με 0 βαθμούς ! Ήταν λίγο καλύτερη σε απόδοση από το πρώτο ματς της χρονιάς με την Lugano, όμως δεν ήταν και τόσο καλή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, κάτι που ήταν θέμα χρόνου με την συνεχόμενη αμυντική της διάταξη, ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος αλλά άμεσα σχεδόν δέχθηκε δεύτερο τέρμα για να ηττηθεί εν τέλει. Σε εκείνο το σημείο έμεινε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ της Mahmoud.Απόψε θέλει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερη σε συνολική εικόνα και να πάρει βαθμό ή βαθμούς από την αντίπαλό της και να εκμεταλλευτεί την κούρασή της από τα ματς της Ευρώπης. Εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Tsongoui (αμυντικός), Eberhard (μέσος) και Abi (επιθετικός). Εκτός ο τιμωρημένος λόγω καρτών Mahmoud (μέσος).

Κέρδισε στην διαδικασία των πέναλτι την Τρίτη μέσα στο Βέλγιο παρά το ότι έπαιζε σε όλο τα ματς με 10 παίκτες, πήρε πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League και εξασφάλισε θέση στους ομίλους οποιασδήποτε διοργάνωσης την φετινή σεζόν. Σε πελάγη ευτυχίας όλοι στην Γενεύη με την πρόκριση αλλά τώρα θα πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται και τα εγχώρια ματς που είναι και θα είναι συνεχόμενα. Επικίνδυνη έξοδος κόντρα στην νεοφώτιστη αλλά με πολύ επιθυμία για τους πρώτους πόντους της Stade Lausanne Ouchy, θα πάνε όμως για την νίκη για να συνεχίσουν το δυναμικό τους ξεκίνημα οι παίκτες του Weiler. Εκτός οι τραυματίες Magnin (αμυντικός), Diba (μέσος). Αμφίβολοι οι Diallo (αμυντικός), Frick (τερματοφυλακας) και Tsunemoto (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2 & over 1.5

Παρά την κούραση από τα 120 λεπτά που έπαιξε την Τρίτη στο Βέλγιο, έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και πάει στην Λωζάνη για να πάρει την νίκη, έχοντας και την ποιότητα σαν σύμμαχό της αλλά και το κακό ξεκίνημα της αντιπάλου της, η οποία όπως φαίνεται έχει πολύ λιγότερες δυνατότητες ως τώρα από αυτήν σαν ομάδα.

BSC YOUNG BOYS – WINTERTHUR FC (19:00)

Στην πρεμιέρα παραλίγο να κάνει γκέλα με νεοφώτιστη, στην συνέχεια το έκανε τελικά με άλλη νεοφώτιστη ομάδα και ήρθε 2-2 εκτός κόντρα στην Yverdon Sport FC. Και πάλι προβλημάτισε καθώς αρχικά είχε επιθετικά προβλήματα και μετά όταν βρήκε πατήματα στο γήπεδο, ήταν πολύ κακή στο ανασταλτικό κομμάτι και 2 φορές που προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ και στο τέλος δίκαια ισοφαρίστηκε. Απόψε θέλει την νίκη για να επανέλθει άμεσα στις νίκες και να είναι στις πρώτες θέσεις και να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας που κατέχει. Υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Winterthur και σίγουρα θα πρέπει να δείξει καλύτερη εικόνα, μιας και ποιότητα διαθέτει πάρα πολύ. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Von Ballmoos (τερματοφύλακας), Garcia (αμυντικός) και Lauper (μέσος).

Ηττήθηκε με 5-2 εκτός από την FC Basel. Παρά το σκορ που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του ματς, σε όλο σχεδόν τον αγώνα ήταν μέσα στο παιχνίδι και στο κόλπο της νίκης. Άνοιξε το σκορ, ισοφαρίστηκε, έχανε με 2 τέρματα και παρά το ότι μείωσε και πίεζε πολύ, ανοίχτηκε και στο τέλος την πλήρωσε ακριβά. Θα πρέπει στην Βέρνη να δείξει πιο καλύ ανασταλτικά καθώς εκεί δείχνει αδύναμη, κάτι που στην πρεμιέρα η αλήθεια δεν φάνηκε. Επιθετικά πάντως είναι επικίνδυνη και μπορεί από το πουθενά να κάνει ζημιά. Εκτός οι τραυματίες Gelmi (αμυντικός) και Rodriguez (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 1 & over 2.5 goals

Αναμένεται ανοιχτό ματς καθώς η πρωταθλήτρια θέλει στην έδρα της να κάνει μια γεμάτη και πειστική εμφάνιση και να φέρει την ηρεμία στις τάξεις της. Με βάση την επιθετικότητά τους αλλά κυρίως την δύναμη της γηπεδούχου, πάμε για επικράτηση με πολλά τέρματα.

FC ZURICH – LUGANO FC (21:30)

Πλησίασε τόσο πολύ στην νίκη την περασμένη αγωνιστική αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος καθώς πλήρωσε την οπισθοχώρησή της από νωρίς. Ήρθε 2-2 ισόπαλη εκτός με την Servette FC αλλά παρέμεινε αήττητη και πέρασε έτσι από μια δύσκολη έδρα. Υποδέχεται τώρα την πρωτοπόρο Lugano σε ακόμη πιο δύσκολο ματς και θέλει νίκη και με την συμβολή του κόσμου της για να παραμείνει ψηλά στον πίνακα. Δεν αναμένεται να έχει απουσίες ο προπονητής της και όλοι διαθέσιμοι.

Φοβερό ξεκίνημα με 2 νίκες σε ισάρθιμα ματς και μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Κέρδισε πριν μαι βδομάδα με 1-0 την St.Gallen FC εντός σε ένα πολύ δυνατό και οριακό παιχνίδι και επίσης κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία της. Πάει στην Ζυρίχη για να δείξει ότι δεν είναι τυχαία η εικόνα που βγάζει αλλά και η αυτοπεποίθηση που έχει από το καλοκαίρι. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Osigwe (τερματοφύλακας), Mai (αμυντικός), Mahou (μέσος), De Queiroz (αμυντικός), Durrer (μέσος) και Aliseda (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: over 1.5goals 1st half

Περιμένουμε δυναμικό ξεκίνημα και από τους δύο καθώς έχουν το κίνητρο για την νίκη με την έναρξη του ματς και σίγουρα θα βάλου δύσκολα ο ένας στον άλλον. Πιο επιθετική η Lugano αλλά με την δύναμη της έδρας και την σοβαρή τακτική που έχει, θα συμβάλλει και η FC Zurich στο να μπούνε από νωρίς τέρματα.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

05/08/2023 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/08/2023 7:00 μμ Λωζάν Ούκι Σερβέτ 2 & Over 1,5 2.50
05/08/2023 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/08/2023 7:00 μμ Γιουνγκ Μπόιζ Βίντερτουρ 1 & Over 2,5 1.73
05/08/2023 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/08/2023 9:30 μμ Ζυρίχη Λουγκάνο Over 1,5 Α΄ημιχρόνου 2.60