Παίξτε ζητούμενα να σωθείτε! Τριάδα σκορ με απόδοση στο 1.300!

Μπορεί το στοίχημα πλέον να έχει εξελιχθεί και το κλασικό 1Χ2 να μην προτιμάται ιδιαίτερα από τους παίκτες, καθώς υπάρχουν χιλιάδες αγορές, πιο safe, όμως τα σκοράκια είναι παράδοση. Και τις παραδόσεις τις τιμάμε.

Τουλάχιστον έτσι το βλέπουμε εμείς και ο σημερινός μας τύπος. Βρήκε έξι ματς, έπαιξε έξι ακριβή σκορ με συνολική απόδοση δελτίου κοντά στα 3,5 εκατομμύρια (!) και περίμενε να δει τι θα συμβεί.

Φυσικά, δεν περίμενε να βγουν όλα. Ήταν αδύνατον. Όμως, κάποια τριάδα ίσως καθόταν. Όπως και έγινε.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

Του έκατσε το 3-1 της Άρσεναλ με την Τσέλσι, του έκατσε το 2-1 της Αλμερία με την Έλτσε, του έκατσε και το 3-1 της Μάριμπορ με τη Μούρα.

Έχασε το 1-2 της Λανς στην Τουλούζ (για την ιστορία, 0-1), έχασε και το 4-0 της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα (έμεινε στο 1-0).

Και κάπου εκεί, κάσαρε. Σιγά μην περίμενε το 3-2 της Σοσιεδάδ με τη Ρεάλ. Και καλά έκανε αφού οι Βάσκοι κέρδισαν μεν, αλλά με 2-0.

Στη σούμα, έπιασε απόδοση 1.300 και κάτι παραπάνω, λόγω του ότι υπήρχε το ισπανικό ματς ακόμη στο δελτίο. Καλοφάγωτα ρε μάγκα.

Δείτε το δελτίο εδώ👇

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα