Ενισχυμένο Παρολί με Ελλάδα, Φινλανδία και Τσεχία

Σε ρυθμούς EuroBasket κινείται το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα. Σε πρώτο πλάνο, η αρχή της προσπάθειας της εθνικής Ελλάδας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στη δυνατή Κροατία, για το 3ο γκρουπ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μπαίνει στον θεσμό με όνειρα και φιλοδοξίες κατάκτησης ενός μεταλλίου, αλλά η προτεραιότητά της είναι να φανεί ανταγωνιστική και να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση ξεχωριστά. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει μεγαλύτερη από την Κροατία και η προσοχή είναι στραμμένη στην εξασφάλιση της νίκης, αλλά και στη βελτίωση της λειτουργίας του συγκροτήματος. Επιπλέον, προσφέρονται για παιχνίδι τα ματς Ισραήλ-Φινλανδία και Πολωνία-Τσεχία, αμφότερα για τον 4ο όμιλο.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Ισραήλ-Φινλανδία   15:00  EuroBasket

Στην Πράγα της Τσεχίας, το Ισραήλ αναμετριέται με τη Φινλανδία στο πρώτο τους ματς στο πλαίσιο του 4ου ομίλου του EuroBasket. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στις 25 Αυγούστου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Φινλανδία να νικά 79-73. Για το Ισραήλ ακολούθησε ακόμη μια ήττα για την ίδια διοργάνωση με 95-83 από τη Σουηδία. Η εικόνα της ομάδας του Γκι Γκουντς δεν ήταν καλή αν και είχε παρουσιάσει ενθαρρυντικά στοιχεία στα φιλικά που έδωσε πριν από τα επίσημα ματς. Η Φινλανδία, πάλι, είχε σκαμπανεβάσματα στα φιλικά και ήταν συνεπής στα επίσημα αφού εκτός από το Ισραήλ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Εσθονίας (76-68). «Σημαία» της είναι η άμυνα κι εκεί θα βασιστεί. Το διπλό προσφέρεται στο 1,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

Κροατία-Ελλάδα  18:00  EuroBasket

Στο Μιλάνο της Ιταλίας κάνει πρεμιέρα η εθνική Ελλάδας στο EuroBasket με την απαιτητική αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης. Η Κροατία διαθέτει μια ισχυρή και έμπειρη ομάδα που περιστρέφεται γύρω από τους NBAers, Ίβιτσα Ζούμπατς (σέντερ), Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (γκαρντ-φόργουορντ), Ντάριο Σάριτς (φόργουορντ) καθώς και τον γνώριμο στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, Μάριο Χεζόνια (γκαρντ-φόργουορντ). Η Ελλάδα θα βασιστεί, όπως είναι λογικό κι… αναμενόμενο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε Σλούκα και Παπαγιάννη να προπονούνται τις προηγούμενες ημέρες, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο που δείχνει να πονάει. Η Ελλάδα δείχνει πάντως σε καλή κατάσταση και ότι αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά της. Η επιλογή για Over 84,5 πόντους της Ελλάδας προσφέρεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Πολωνία-Τσεχία  18:30  EuroBasket

Η Τσεχία μπορεί να μην είναι γηπεδούχος στον αγώνα της με την Πολωνία για την πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου του EuroBasket, αλλά ως οικοδέσποινα του γκρουπ θα έχει το κοινό στο πλευρό της. Πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα με παίκτες που δουλεύουν μαζί εδώ και χρόνια κάτω από μια κοινή ιδέα υπό την καθοδήγηση του κόουτς Ρόνεν Γκίνζμπουργκ. Η ομοιογένειά της, οι αυτοματισμοί που έχουν αναπτυχθεί και η εμπειρία της (αυτή είναι η 4η μεγάλη διοργάνωση για πολλούς απ’ αυτούς) είναι τα «όπλα» της. Η Πολωνία αν και απαρτίζεται από ταλαντούχους παίκτες με  παρουσία σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι το αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ωστόσο, είναι μαχητικό συγκρότημα και θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη. Το διπλό προσφέρεται στο 1,52** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Σχετικά άρθρα