Νovibet: H πρώτη στοιχηματική πλατφόρμα που Επαναφέρει το PayPal στην ελληνική αγορά

Oι παίχτες που στοιχημάτιζαν σε ιστοσελίδες που υποστήριζαν τη μέθοδο κατάθεσης μέσω Paypal μπορούν ξανά να αξιοποιήσουν το δημοφιλές e-wallet, χάρη στη Novibet

Ενδεχομένως να το έχεις χρησιμοποιήσει κυρίως για online αγορές και λιγότερο για συναλλαγές σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν στην χώρα μας. Ο λόγος φυσικά για το Paypal, το Νο 1 ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Τι είναι ακριβώς το Paypal; Ουσιαστικά προκείται περί μιας online υπηρεσίας μεταφοράς χρημάτων, η οποία χαρακτηρίζεται από ασφάλεια και ευχρηστία.

Πέραν των αγορών μέσω ίντερνετ, οι έχοντες λογαριασμό στην paypal, μπορούν να στείλουν εύκολα χρήματα σε οποιοδήποτε άλλον, ακόμη και αν δεν διατηρεί ο παραλήπτης λογαριασμό. Όπως δηλαδή συμβαίνει και με την Skrill ή το Neteller.

Όσον αφορά όμως στο στοίχημα και κατ’ επέκταση στο online betting, ποιοι είναι οι bookmakers που παρέχουν την μέθοδο κατάθεσης και ανάληψης μέσω paypal;

Στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται Paypal

Από τις 24 Νόμιμες στοιχηματικές που δραστηροποιούνται στην Ελλάδα, μόνο η Novibet σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις στοίχημα με paypal.

Σχετικά άρθρα