Με τη Fonbet τα έχεις… τριπλά και στο Παγκόσμιο 2022, με σούπερ προσφορά*!

Τα τελευταία δύο εισιτήρια για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου 2022 κρίνονται σήμερα στα γήπεδα του Κατάρ. Κι εσύ συνεχίζεις να ζεις την καλύτερη στιγμή του ποδοσφαίρου με τριπλή προσφορά* από τη Fonbet, η οποία συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης!

Η Πορτογαλία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στον 8ο όμιλο και απομένει η πρωτιά. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει στην Αλ Ραγιάν τη Νότια Κορέα, στην οποία δεν αρκεί τυχόν νίκη για την πρόκριση: θέλει είτε να ηττηθεί η Γκάνα από την Ουρουγουάη, άρα θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων με τη «σελέστε», είτε αυτές να έρθουν ισόπαλες (άρα η Νότια Κορέα θέλει νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά)…

Η Γκάνα προκρίνεται στα νοκ άουτ σίγουρα με νίκη. Περνάει και με ισοπαλία αλλά θέλει είτε να μη προκρίνεται: α) αν νικήσει η Νότια Κορέα την Πορτογαλία, είτε αν νικήσει να είναι με μόνο ένα γκολ διαφορά και η Γκάνα να έχει καλύτερη ή ίδια επίθεση. Η Ουρουγουάη προκρίνεται με νίκη και παράλληλα να μη νικήσει η Νότια Κορέα την Πορτογαλία. Αν η Νότια Κορέα πάρει τη νίκη, θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων.

Boomerang προσφορά* σε 0-0 και 1-1!

Όπως και η Πορτογαλία, έτσι και η Βραζιλία στον 7ο όμιλο έχει ήδη προκριθεί. Αντιμετωπίζει το Καμερούν και της αρκεί το πολύ ο βαθμός για την πρωτιά. Αν ηττηθεί και ισοβαθμήσει με την Ελβετία, θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Το, δε, Καμερούν προκρίνεται με νίκη και ταυτόχρονα να μη νικήσει η Ελβετία της Σερβία. Σε τυχόν ισοπαλία των Ελβετών, θέλει νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά.

Αίμα και άμμος στο άλλο παιχνίδι, Σερβία – Ελβετία. Η Σερβία προκρίνεται μόνο με νίκη αλλά παράλληλα το Καμερούν να μην κερδίσει τη Βραζιλία. Αν τη νικήσει, θα πρέπει η Σερβία να κερδίσει με ένα δύο γκολ παραπάνω απ’ ό,τι οι Καμερουνέζοι. Η Ελβετία προκρίνεται με νίκη αλλά και ισοπαλία, αρκεί σε αυτή την περίπτωση το Καμερούν να μη νικήσει τη Βραζιλία με 2+ γκολ διαφορά.

Στη Fonbet ζεις τον παλμό του Παγκοσμίου 2022 με εκατοντάδες στοιχήματα για κάθε αγώνα!

– Γκάνα – Ουρουγουάη: Να σκοράρει ο Βαλβέρδε στο 5.00

– Νότια Κορέα – Πορτογαλία: Πρώτο γκολ Κριστιάνο Ρονάλντο στο 3.90

– Καμερούν – Βραζιλία: Goal/goal & Χ2 στο 2.15

– Σερβία – Ελβετία: Over 1,5 στο 2ο ημίχρονο στο 2.05

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκειται σε αλλαγές.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ |  210-9237777 |  Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά άρθρα