Καυτός Αύγουστος με 0% γκανιότα στο Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν!

Κι όμως… το καλοκαίρι είναι καυτό στο Pamestoixima.gr με Champions League! Η προημιτελική φάση ξεκινά απόψε με ένα παιχνίδι κάθε μέρα! Τέσσερα μεγάλα ντέρμπι, όλα στην ίδια πόλη (Λισαβόνα – Πορτογαλία). Η πρώτη μεγάλη μάχη γίνεται σήμερα στις 22:00 στο επιβλητικό «Ντα Λουζ». Αταλάντα και Παρί θα παραταχθούν με κοινό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά. Η ιταλική ομάδα έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του ηγετικού μεσοεπιθετικού Ίλιτσιτς, που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της τη φετινή σεζόν.

Ακολούθησε τη νέα σελίδα του Pamestoixima.gr στο Facebook και… stay tuned για μοναδικούς διαγωνισμούς! 

Από τη μεριά τους, οι Παριζιάνοι θα παραταχθούν χωρίς τους Βεράτι και Ντι Μαρία αλλά διαθέτουν μία πλειάδα παικτών που μπορεί να κάνει τη διαφορά όπως ο Βραζιλιάνος επιθετικός Νειμάρ. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Γάλλος Μπαπέ που είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς.

Θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μία ακόμη έκπληξη η Αταλάντα ή η Παρί θα δικαιολογήσει την ταμπέλα του φαβορί; Η μεγάλη αναμέτρηση Αταλάντα – Παρί παίζεται στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα* και άρα ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Σχετικά άρθρα