Γκλάντμπαχ – Ίντερ με πλήθος αγορών στην Interwetten

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Ίντερ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Σε πλεονεκτική θέση οι Γερμανοί, που με νίκη τσεκάρουν το εισιτήριο τους, τη στιγμή που η Ίντερ καίγεται, αφού με μόλις δύο βαθμούς, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Γκλάντμπαχ μετά το 0-6 μέσα στο Κιέβο, επικράτησε και εντός έδρας της Σαχτάρ με 4-0 και έδειξε τα δόντια της για τα καλά. Με νίκη επί της Ίντερ εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16», ενώ το ίδιο θα συμβεί ανεξαρτήτου δικού της αποτελέσματος σε περίπτωση που η Σαχτάρ δεν κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

interwetten

Betting is our sport!

Η Interwetten έχει ήδη συμπληρώσει 30 χρόνια ζωής και συνεχίζει. Πρόκειται για έναν bookmaker συνώνυμο της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας!

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Η Ίντερ μετά και την εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ με 0-2, χρειάζεται ένα… θαύμα για να είναι αυτή που  θα πάρει το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ. Άμεσος αντίπαλός της είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ, της οποίας υπολείπεται δύο βαθμών και ευελπιστεί να ξεπεράσει στα δύο εναπομείναντα ματς για να συνεχίσει έστω στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχετικά άρθρα