Γιουνάιτεντ – Τότεναμ με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις

«Μονόδρομος» για την Γιουνάιτεντ, απρόβλεπτη η Τότεναμ

Ντέρμπι δίχως αύριο είναι αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ για την 4η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες έχουν πετάξει ήδη βαθμούς στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ και δεν θέλουν να δουν την απόσταση από την κορυφή να μεγαλώνει κι άλλο.

Οι γηπεδούχοι από τη πλευρά τους δεν έχουν περιθώρια για δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών στο «Ολντ Τράφορντ», μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας(1-3). Η ομάδα του Σόλσκιερ προέρχεται από τη νίκη 3-2 στην έδρα της Μπράιτον, δεν έχει σοβαρά αγωνιστικά θέματα και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ με σούπερ προσφορά*

Τα «σπιρούνια» είναι ο ορισμός της ομάδας, «ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο»… Η Τότεναμ προέρχεται από τη νίκη στο Λιγκ Καπ επί της Τσέλσι με σκορ 2-1 και θέλει να έχει ως οδηγό το διπλό προ διετίας στο «Ολντ Τράφορντ», που είχε προκύψει περίπου τέτοια εποχή στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η έκβαση του αγώνα ωστόσο μοιάζει να εξαρτάται κυρίως από τους «Κόκκινους διαβόλους» που συνήθως επικρατούν των Πετεινών στα μεταξύ τους παιχνίδια στο Μάντσεστερ.

Ο συναρπαστικός αγώνας παίζει με ειδική προσφορά*, εκατοντάδες αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις. Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Σχετικά άρθρα