Πως θα παίξετε στo African Legends στο Pamestoixima.gr

Καυτό αναμένεται το επερχόμενο τριήμερο στο Pamestoixima.gr, καθώς οι νέες προσφορές είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Αρχής γενομένης από σήμερα Παρασκευή, εκεί όπου οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν στα παιχνίδια της Playtech και μέσα από αυτά να διεκδικήσουν το ποσό των 1000 ευρώ. Παράλληλα, αύριο μόνο και μόνο με την είσοδό σας από τις 8 το απόγευμα ως τις 12 το βράδυ, μπορείτε να λάβετε 15 Freespins για το PeakyBlinders, ενώ την Κυριακή παίζοντας στα κορυφαία LiveGamesτης Evolution, θα λάβετε δωρεάν περιστροφές ως ανταμοιβή.

Την ίδια στιγμή όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την μοναδική προσφορά καλωσορίσματος η οποία από σήμερα θα τρέχει σε ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια του κοινού, το Starburst. O τρόπος με τον οποίο παίρνετε τις 300 περιστροφές δεν έχει αλλάξει, είναι ίδιος με εκείνον που είχατε βρει στο SpartacusMegawaysκαι με εκείνον του προηγούμενου παιχνιδιού, του RiseOfTzar. Αυτό σημαίνει ότι κάνετε τζίρο 1 ευρώ και παίρνετε 10 περιστροφές, κάνετε τζίρο επιπλέον 10 ευρώ και λαμβάνετε 40 freespins, με επιπλέον 50 ευρώ τζίρου παίρνετε 100 επιπλέον περιστροφές και με 100 ευρώ ακόμα στον τζίρο σας θα πάρετε ακόμα 150 Freespins. Κάτι που σημαίνει, πολύ απλά, ότι παράγετε τζίρο 161 ευρώ και επιβραβεύεστε με 300 περιστροφές. Για να τα κάνετε όλα αυτά θα πρέπει φυσικά να είσαστε νέος παίκτης.

To African Legends σε περιμένει στο Pamestoixima.gr

Πάμε όμως και στο σημερινό παιχνίδι, στο πολυαγαπημένο AfricanLegends, το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρεία SlingshotStudios, θυγατρική της τεράστιας Microgaming. Πρόκειται για παιχνίδι 5 τροχών και στο οποίο μπορείτε να κερδίσετε μέσα από 243 διαφορετικούς τρόπους. Το RTPτου παιχνιδιού βρίσκεται στο 94,92% και έρχεται με μεγάλα τζακπότ, αλλά και κέρδη μέσα από το παιχνίδι, τα οποία μπορούν να φτάσουν τις 1200 φορές το ποντάρισμά σας. Ελάχιστο ποντάρισμα είναι τα 0.25 ευρώ και το μάξιμουμ στα 25 ευρώ. Για να ενεργοποιήσετε το Τζακποτ, χρειάζεται να παίξετε 7 φορές και από εκεί και μετά αποφασίζει… η Θεά Τύχη. Αναφορικά με άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, θα σας ενθουσιάσουν οι RollingReels, οι οποίοι θα ενεργοποιήσουν και το παιχνίδι των δωρεάν περιστροφών, ενώ φυσικά η ύπαρξη Multipliersθα σας βοηθήσει να κερδίσετε ακόμα περισσότερα.

Σχετικά άρθρα