Ματσάρα στο Μάντσεστερ με 0% γκανιότα

Το απογευματινό ντέρμπι στο Μάντσεστερ (18:30) ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ «κλέβει» τα στοιχηματικά βλέμματα και το Pamestoixima.gr δεν θα μπορούσε να λείπει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται με φόρα από την συντριπτική νίκη επί της Λειψίας για το Champions League (5-0). Πρωταγωνιστής ο Ράσφορντ, που πέτυχε χατ-τρικ. Εύκολη νίκη και για την Άρσεναλ, την Πέμπτη, για το Europa League, απέναντι στην Ντάνταλκ. Η εικόνα όμως των δύο ομάδων στη φετινή Premier League είναι… διαφορετική ιστορία μέχρι τώρα. Οι μεν γηπεδούχοι έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και έχουν μόλις 2 «τρίποντα» σε 5 αγωνιστικές, ενώ οι «γκάνερς» μετρούν 2 σερί ήττες από Σίτι και Λέστερ με το ίδιο σκορ (1-0).

Ποια ομάδα θα επικρατήσει στο «Θέατρο των ονείρων»;
Γιουνάιτνετ ή Άρσεναλ; Συναρπαστικό ντέρμπι με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr.

Hot Απόδοση!

Έχεις λόγο να μπεις ξανά στο παιχνίδι καθώς στο Pamestoixima.gr βρίσκεις όλα τα σπουδαία ματς με τις καλύτερες αποδόσεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων αλλά και σούπερ προσφορά**, στη νέα κατηγορία «Hot απόδοση»!

Σήμερα, λοιπόν το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει για σένα ένα combo bet με επιλογές από ευρωπαϊκα παιχνίδια σε Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία με ενισχυμένη απόδοση**:

ΧέρταΒόλφσμπουργκ: Goal-Goal & Over 2.5

ΣαμπντόριαΤζένοα: Νίκη Σαμπντόρια

ΛιλΛυόν: Χ ημίχρονο

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Σχετικά άρθρα