Αποκλειστική προσφορά μόνο για σήμερα στην πρόκριση του ΟΦΗ!

Οι αναμετρήσεις για τον 3ο Προκριματικό γύρο του Champions League συνεχίζονται απόψε με το ματς ΜίντιλαντΓιουνγκ Μπόις να παίζει με μία σούπερ προσφορά στο Pamestoixima.gr!

Δανοί εναντίον Ελβετών, στη ρεβάνς του 2012, όταν είχαν αναμετρηθεί ξανά, τότε σε επίπεδο play offs Europa League. Η Γιουνγκ Μπόις είχε πανηγυρίσει την πρόκριση, χάρη στη νίκη 3-0 στη Δανία και παρά την ήττα της από τη Μίντιλαντ (0-2) στην Ελβετία.

Η Μίντιλαντ κατέκτησε διά περιπάτου το περσινό πρωτάθλημα Δανίας, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην κραταιά Κοπεγχάγη. Ο Μπράιαν Πρίσκε, άλλοτε διεθνής αμυντικός των Πόρτσμουθ και Μπριζ, παραμένει ο προπονητής της που κατόρθωσε να την οδηγήσει στην κορυφή. Η Γιουνγκ Μπόις προέρχεται από νταμπλ στην Ελβετία, φανερώνοντας μετά τη διακοπή που υπήρξε λόγω COVID-19 την ανωτερότητά της. Απέδωσε επιθετικό ποδόσφαιρο και δικαιώθηκε, με τον πρωτεργάτη Γκεράρντο Σοάνε να συνεχίζει στην άκρη του πάγκου των «κιτρινόμαυρων».

Η σπουδαία αναμέτρηση Μίντιλαντ – Γιουνγκ Μπόις παίζει με 0% γκανιότα* στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Μοναδική προσφορά με πρόκριση του ΟΦΗ μόνο για σήμερα!

Το παιχνίδι ξαναρχίζει στο Pamestoixima.gr και σήμερα θα βρεις μία απίθανη προσφορά*: Να προκριθεί ο ΟΦΗ στους ομίλους του Europa League με ενισχυμένη απόδοση! Η ομάδα της Κρήτης υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού αύριο και αν κατορθώσει να προκριθεί, θα τεθεί αντιμέτωπος του νικητή του ζευγαριού Χάμαρμπι – Λεχ Πόζναν. Εσύ τι πιστεύεις; Ο σύλλογος του Ηρακλείου θα μπορέσει να βρεθεί στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Europa League μετά από μία 20ετή απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις;

Η πρόκριση του ΟΦΗ στους ομίλους του Europa League προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Σχετικά άρθρα