Πρώτο ματς στη Φιλαδέλφεια με τετραπλασιασμό!

Τα λαμπερά εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν. Η ανεπίσημη επιστροφή στα πατρογονικά εδάφη, έγινε. Ώρα για το πρώτο επίσημο ματς και την ουσιαστική επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια (2013-17) σχεδιασμών, μελετών, δικαστηρίων και ελέγχων. Χρειάστηκαν πέντε χρόνια (2017-22) εργασιών ανέγερσης αλλά και ανάπλασης της γύρω περιοχής. Όλα πλέον είναι έτοιμα.

Η Ένωση, μετά από αναμονή 19 χρόνων, γυρνάει εκεί όπου έχει δοξαστεί και μεγαλουργήσει. Εκεί όπου σήκωσε όλα της τα πρωταθλήματα εκτός από αυτό του 2018. Εκεί όπου έγινε γνωστή και αγαπήθηκε. Στη Φιλαδέλφεια!

Το πρώτο ματς θα είναι αυτό απέναντι στον Ιωνικό. Απέναντι σε ακόμα μια ομάδα που πρεσβεύει την προσφυγιά. Το λες και σημαδιακό… Σε ένα γήπεδο γεμάτο από 32.000 και πλέον κόσμου…

«Καλά όλα αυτά, αλλά με το στοίχημα τι γίνεται;», ίσως αναρωτιούνται κάποιοι από εσάς. Δύσκολη η απάντηση αφού τέτοιου είδους γιορτές, δεν αργούν να μετατραπούν σε… κηδείες! Ωστόσο, είναι τέτοια η δίψα όχι μόνο του κόσμου αλλά και των παικτών της ΑΕΚ, που θα «λυσσάξουν» προκειμένου να μπουν με το δεξί στην «Αγιά Σοφιά».

Τι θα ποντάρουμε λοιπόν; Θα ποντάρουμε στο να κερδίσει η ΑΕΚ με ακριβώς δύο γκολ διαφορά. Ενδεχόμενο που παίζει γύρω από το 4.00. Ας είναι με 2-0, ας είναι με 3-1, ας είναι με 4-2. Ό,τι θέλετε. Αρκεί να είναι με δύο!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα