Η Novibet πλήρωσε τα πρώτα μακροχρόνια

Η 1η αγωνιστική στην φάση των ομίλων του Euro ολοκληρώθηκε, ήδη έχει ξεκινήσει η 2η, με τα πρώτα συμπεράσματα, αλλά και τα απρόοπτα να κάνουν την εμφάνισή τους.
Καταρχάς, το εξωαγωνιστικό σκέλος έκλεψε την παράσταση, με το φαβορί να πληρώνει. Ο ακτιβιστής της Greenpeace που εισέβαλε από… αέρος, έστω και κατά λάθος όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός αργότερα, πέρα από τον ντόρο που προκάλεσε, μοίρασε και χρήμα!
Η Novibet πλήρωσε τους παίκτες που είχαν την έμπνευση να ποντάρουν σε απόδοση 3.00, το ενδεχόμενο εισβολής από άντρα στον αγωνιστικό χώρο! Μένει να μάθουμε, αν το μπαράζ εισόδων θα συνεχιστεί τις προσεχείς μέρες, καθώς παραμένουν ανοιχτά τα fun bets για εκείνους που περιμένουν εισβολή κοτόπουλου (21.00), γυναίκας (4.00), ακόμα και μαύρης γάτας.
Από εκεί και πέρα, τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, αναμενόμενα επηρέασαν τις αποδόσεις στις μακροχρόνιες αγορές. Η Γαλλία μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της κόντρα στην Γερμανία, ωστόσο πήρε το ζητούμενο και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Το αρχικό 6.00 για την κατάκτηση του τροπαίου από τους «τρικολόρ» πλέον βρίσκεται στο 4.50.
Αγγλία και Βέλγιο που μπήκαν με το… δεξί στο Euro, επίσης είδαν τις τιμές της δικής τους υπέρβασης να μειώνονται (8.00-7.50 αντίστοιχα). Είσοδο στο TOP-5 της σχετικής λίστας είχαμε για την Ιταλία και την κάτοχο του τροπαίου «Ανρί Ντελονέ», Πορτογαλία. Η μεν «σκουάντρα ατζούρα» βρίσκεται ήδη στους «16», η δε ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει πραγματοποιήσει σημαντικό βήμα για να βρεθεί εκεί με το γνωστό κυνικό πρόσωπό της.
Από εκεί και πέρα, ανοιχτό παραμένει το… παράθυρο για τους νικητές των ομίλων, αλλά και τα H2H παικτών και ομάδων. Δείτε περισσότερες αγορές!
Το Ευρωπαϊκό ξεκίνησε στη Novibet! Σήκωσέ το, σήκωσέ το…
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σχετικά άρθρα

Special Bets σε Μουντιάλ Συλλόγων και Φινλανδία
Στο 0-0 έμειναν Ίντερ Μαϊάμι και Πόρτο στις πρεμιέρες τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Απέναντι…

Special Bets με “βασίλισσα” και “πολίτες”
Με την ταμπέλα του μεγάλου φαβορί μπαίνει στη διοργάνωση η Ρεάλ Μαδρίτης. Νέα εποχή στη…

Special Bets με σκόρερ, κάρτες και combo!
Στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ρίχνεται και η Ντόρτμουντ, η οποία δεν έρχεται από…

Special Bets στην τρίτη μέρα του Μουντιάλ Συλλόγων
Πολύ θετικά ολοκλήρωσε τη χρονιά η Τσέλσι, κατακτώντας το Conference League και τερματίζοντας εντός πρώτης…

Special Bets στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών
Δύσκολη αποστολή έχει στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Παρί Σεν…

Special Bets σε Παγκόσμιο Συλλόγων και Φινλανδία
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ξεκινά με Λίονελ Μέσι στην πρεμιέρα! Ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι…