Κέρδισε 115 εκατομμύρια και δώρισε τα μισά σε φιλανθρωπίες

Μία υπερτυχερή από το Χάρτλπουλ της Αγγλίας, κέρδισε το 2019 115 εκατομμύρια λίρες και ήδη έχει δώσει τα μισά χρήματα σε φιλανθρωπικό έργο. Δηλώνει «εθισμένη» στο να βοηθά τους συνανθρώπους της!

Η 55χρονη Φράνσις Κόνολι, έχει συμφωνήσει με το σύζυγό της σε ένα ετήσιο φιλανθρωπικό μπάτζετ, όμως έχει δώσει ήδη τα ποσά που αναλογούν μέχρι το 2032.

Το ζευγάρι από το Χάρτλπουλ κέρδισε 115 εκατομμύρια το 2019 και αμέσως βοήθησε συγγενείς και φίλους που είχαν ανάγκη. Η κ. Κόνολι δήλωσε πως πλέον της έχει γίνει εθισμός.

Η πρώην κοινωνική λειτουργός και δασκάλα, έχει δημιουργήσει δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα. Στο ένα έδωσε το όνομα της μητέρας της, Κάθλιν Γκράχαμ και εδρεύει στη Βόρεια Ιρλανδία. Το δεύτερο ονομάζεται «PFC Trust» και βοηθά ηλικιωμένους, πρόσφυγες και νεαρούς. Βρίσκεται στη γενέτειρά της.

Υπολογίζεται πως έχει ήδη δώσει 60 εκατομμύρια, αλλά δεν κρατά… λογαριασμό, καθώς φοβάται μην τον δει ο 57χρονος σύζυγός της!

Για 100% διασκέδαση η επιλογή είναι μία! Betsson και η δράση ξεκινά!

Το πάθος της με τη φιλανθρωπία ξεκινά από μικρό κορίτσι, όταν και ήταν εθελόντρια με την «St. Johnstone Ambulance» και αργότερα, ως φοιτήτρια με της «Aids helpine».

Πλέον βοηθά τοπικές συλλογικότητες που φροντίζουν ώστε άνεργοι να βρουν δουλειά, βοηθούν πρόσφυγες και παρέχουν tablets προκειμένου οι ηλικιωμένοι να μπορούν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους.

Το μεγαλύτερο έξοδο που έκανε το ζεύγος, ήταν μια μονοκατοικία με έξι υπνοδωμάτια σε επτά στρέμματα κτήματος στο Ντάρχαμ. Η κ. Κόνολι, οδηγεί μια μεταχειρισμένη Άστον Μάρτιν.

Αρνείται πεισματικά να ξοδέψει χρήματα σε περιττές πολυτέλειες, όπως χαρακτηρίζει τις σαμπάνιες που κοστίζουν 25.000 λίρες ή τα ιδιωτικά γιοτ. Δηλώνει πως με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε ένα νεαρό άτομο να αγοράσει ένα σπίτι.

Προσθέτει επίσης πως το να κερδίσει κάποιος ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, μπορεί να αλλάξει τη ζωή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αλλάζει και η προσωπικότητά του: «Αν είσαι βλάκας πριν τα κερδίσεις, θα παραμείνεις ένας πλούσιος βλάκας».

Ήρθε για να αλλάξει το παιχνίδι!
Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις

«Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε έναν νικητή, αυτή θα ήταν πως τα χρήματα σε απελευθερώνουν για να γίνεις ο άνθρωπος που θα ήθελες να είσαι».

Πηγή: BBC

Σχετικά άρθρα