stand Ποδόσφαιρο

Ψάχνει αντίδραση η Κουόπιο

Έναρξη 22/10/2020 18:30
Ψάχνει αντίδραση η Κουόπιο

Συνδυαστικά Combo με Γκολ και Κόρνερ

Γιουνγκ Μπόϊς – Ρόμα: Σερί 15 νικών τρέχουν οι γηπεδούχοι σε όλες τις διοργανώσεις και παρά τις απουσίες έχει μάθει να προσαρμόζεται. Στην έδρα της πάντα παίζει επιθετικά και έχει το εύκολο γκολ. Η Ρόμα είναι η γνωστή αλλοπρόσαλλη ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Έχει δύσκολο ματς με τη Μίλαν να ακολουθεί και ίσως προβεί σε rotation. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 10.5 3.15 Απόδοση Novibet.

Λεχ Πόζναν – Μπενφίκα: Εξαιρετική δουλεία έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Λεχ, που έχει φτιάξει μία πολύ νεανική και ταλαντούχα ομάδα. Οι γηπεδούχοι παίζουν πάντα ανοιχτά και στην Ευρώπη σκοράρουν με ευκολία. Η Μπενφίκα σίγουρα είναι το φαβορί και με αυτόν τον τίτλο θα παίξει αναγκαστικά ανοιχτά και αυτή στο σημερινό ματς, που περιμένουμε να έχει ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 9.5 2.65 Απόδοση Novibet.

Πιθανά G/G Ημιχρόνου

Ντάνταλκ – Μόλντε: Οι φιλοξενούμενοι είναι από τις πιο Overικές ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν 18 σε 21 ματς πρωταθλήματος και σήμερα θέλουν το τρίποντο απέναντι στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του Ομίλου. Οι γηπεδούχοι θα βασιστούν στις αντεπιθέσεις και στην αδυναμία της Μόλντε να αμυνθεί σωστά. Αμφότερες θα έχουν ευκαιρία να σκοράρουν. G/G B’ Ημιχρόνου 2.95 Απόδοση Betshop.

Τότεναμ – ΛΑΣΚ Λίντσερ: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έρχονται από το σοκ στο 3-3 με την Γουέστ Χαμ, όπου είχαν προβάδισμα 3 τερμάτων και κατάφεραν ισοφαριστούν μέσα σε 8 λεπτά. Ψάχνουν για ένα ξέσπασμα και απέναντι σε μία ομάδα όπως η Λίντσερ, που παίζει ανοιχτά σε όλα τα παιχνίδια της και δεν έχει μάθει να αμύνεται, περιμένουμε ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν. G/G Β’ Ημιχρόνου 2.85 Απόδοση Betshop.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Άμπα – Αλ Χιλάλ: Καμία σχέση δεν έχουν οι δύο ομάδες ποιοτικά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ποιότητα και τους παίκτες να πάρουν τη νίκη. Στην πρεμιέρα τους ήταν άτυχοι και κέρδισαν μόλις με 1-0, αλλά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ψάχνουν ξέσπασμα. Η Άμπα είναι ακόμα άμαθη, δεν έχει μάθει να αμύνεται και θα προσπαθήσει να χτυπήσει την Αλ Χιλάλ με αντεπιθέσεις. 2 και G/G 3.00 Απόδοση Novibet.

Κουόπιο – Χάκα: Την άμεση επιστροφή στις νίκες θα ψάξουν οι πρωταθλητές μετά τις δύο διαδοχικές ήττες και η Χάκα προσφέρεται γι αυτό. Αμυντικά όμως έχουν προβλήματα και επιτρέπουν πολλές φάσεις στις αντιπάλου τους. Η Χάκα το παλεύει εσχάτως στα εκτός έδρας της και έχει κάνει ζημιές. 1 και G/G 3.00 Απόδοση Pamestoixima.gr

Το παιχνίδι μου σε Μονά Αποδεκτά

Άμπα – Αλ Χιλάλ: 2 & G/G (3.00)

Κουόπιο – Χάκα: 1 & G/G (3.00)