stand Ποδόσφαιρο

Ο Μπιέλσα την οδηγεί στη δόξα…

Έναρξη 19/10/2020 19:30
Ο Μπιέλσα την οδηγεί στη δόξα…

Συνδυαστικά Combo με Γκολ και Κόρνερ

Γουέστ Μπρομ – Μπέρνλι: Αμφότερες δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και μετά από 4 αγωνιστικές έχουν 1 και 0 βαθμούς αντίστοιχα. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι καίγονται για τους βαθμούς της νίκης και περιμένουμε από τις δύο ομάδες να είναι επιθετικές, να δημιουργήσουν φάσεις και να σκοράρουν. Άλλωστε και η πρώτη εικόνα από τις άμυνες τους δεν είναι και η καλύτερη. Γκολ 2.5 Over & Κόρνερ 9.5 Over 3.30 Απόδοση Novibet.

Λαμία – Παναιτωλικός: Με νέο τεχνικό το Μπάμπη Τεννέ η Λαμία, που θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω το κάκιστο ξεκίνημα με τον Πετράκη και να κάνει μία νέα αρχή. Ο Παναιτωλικός εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό στα τελευταία 6, ενώ στις υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις έχει βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Οι γηπεδούχοι καίγονται και έχουν αέρα αισιοδοξίας, αλλά ο Παναιτωλικός είναι επικίνδυνος. Γκολ 1.5 Over & Κόρνερ 8.5 Over 3.05 Απόδοση Novibet.

Πιθανά G/G Ημιχρόνου

Τζουργκάρντεν – Μάλμε: Δύσκολη έξοδο πραγματοποιεί η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μάλμε, με την γηπεδούχο ομάδα να έχει μείνει 4 ματς μακριά από τη νίκη και να καίγεται για βαθμούς. Παραδοσιακά βάζει δύσκολα στην Μάλμε η γηπεδούχος, με τρεις νίκες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις. Το σίγουρο όμως είναι ότι και οι δύο ομάδες έχουν επιθετικό ταλέντο και χαρίζουν ματς με γκολ και θέαμα. G/G Β’ Ημιχρόνου 3.17 Απόδοση Betshop.

Γαλατασαράϊ – Αλάνιασπορ: Η ήττα από την Κασίμπασα στο τελευταίο ήταν πισωγύρισμα για την Γαλατά, που όμως έχει ενισχυθεί σημαντικά και περιμένουμε να δούμε ανταπόκριση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, έχουν σκοράρει στα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας, αλλά μετρούν πέντε ήττες στις ισάριθμες επισκέψεις της στην Πόλη. G/G Β’ Ημιχρόνου 2.81 Απόδοση Betshop.

betshop

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Ακαντέμικα Κλιντσένι – Στεάουα Βουκ: Οι φιλοξενούμενοι πήραν ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με 3-2επί της Ντιναμό και απέχουν ήδη 9 βαθμούς από την κορυφή, με τα περιθώρια απωλειών να στενεύουν. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι ανταγωνιστικοί και θα δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην προβληματική άμυνα της Στεάουα. 2 και G/G 3.75 Απόδοση Pamestoixima.gr

Λιντς – Γουλβς: Καλό το ξεκίνημα για τη νεοφώτιστη Λιντς, που έχει δείξει από νωρίς ότι στην ομάδα υπάρχει ταλέντο, αλλά και προπονητής, αφού ο Μπιέλσα έχει κολλήσει απόλυτα με την φιλοσοφία της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι αποδυναμώθηκαν και χρειάζονται χρόνο να ξαναβρούν την ταυτότητά τους. Βέβαια έχουν παίκτες με τρομερή ποιότητα κ εμπειρία από την μέση και μπροστά και έχουν όλα τα φόντα για να σκοράρουν. 1 και G/G 5.00 Απόδοση Novibet

Το παιχνίδι μου σε Μονά αποδεκτά

Ακαντέμικα Κλιντσένι – Στεάουα Β.: 2 και G/G (3.75)

Λιντς – Γουλβς: 1 και G/G (5.00)