Ποδόσφαιρο>Gastone

Με λίγα για… πολλά!

Έναρξη 29/11/2020 18:30
Με λίγα για… πολλά!

Ειδικά Στοιχήματα

Τσέλσι – Τότεναμ

Μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο από δύο ομάδες που έχουμε δει ωραίο ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν. Η Τσέλσι έχει στην κορυφή τον Βέρνερ, που παρουσιάζεται καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι. Η Τότεναμ προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στα θέλω του Μουρίνιο και έχει το Σον και το Κέϊν σε καταπληκτική κατάσταση. Ο Νοτιοκορεάτης έχει ελεύθερο ρόλο στους «πετεινούς» και αυτό του δίνει έξτρα χώρο για να κινηθεί και να πατήσει περιοχή. Σε καλή τιμή να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Anytime Σκόρερ  X. Σον (2.88) Απόδοση Novibet.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικά Combo Bets με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Άρσεναλ – Γουλβς

Αρκετά χαμηλές οι τιμές στο Over στο συγκεκριμένο ζευγάρι, με τους μπουκ να έχουν κάνει ένα λάθος εδώ, σύμφωνα με την δική μου οπτική γωνία. Η Άρσεναλ δεν έχει σταθερότητα στο παιχνίδι της, έχει άμυνα η οποία είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, δεν αγωνίζεται σκληρά και δίνει χώρους. Η Γουλβς έχει ταλέντο, δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά, αλλά «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια. Μπορεί να έρχεται από σερί Under(κάτι που δικαιολογεί τις υψηλές αποδόσεις στο Over), αλλά αξίζει το ρίσκο σε τόσο υψηλές αποδόσεις. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 9.5 & Κίτρινες Κάρτες Under 3.5 (8.20) Απόδοση Novibet.

Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ

Αμφότερες είναι από τις «καλές» ομάδες της Primera Division, παίζουν σε όλα τα ματς με επιθετικούς προσανατολισμούς και μπορούν να προσφέρουν καλό θέαμα με γκολ και φάσεις εκατέρωθεν. 4/5 τελευταία η Βιγιαρεάλ δεν έχει επιβεβαιώσει το όριο στα Κόρνερ, ενώ και η Σοσιεδάδ προτιμάει το στρωτό παιχνίδι. Το Over φαίνεται μία λογική επιλογή εδώ, αλλά αν προσθέσουμε και την επιλογή μας με τα Κόρνερ, τότε παίρνουμε σαφώς πολύ καλύτερη απόδοση. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 9.5 (3.20) Απόδοση Novibet.

Απόλυτη Προσφορά* x8 χωρίς κατάθεση!
Απόλυτη Προσφορά* x8 χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone