stand Ποδόσφαιρο

Μεταξύ Γαλλίας και… Ελβετίας! Η μπίλια στους φιλοξενούμενους

Έναρξη 18/10/2020 14:30
Μεταξύ Γαλλίας και… Ελβετίας! Η μπίλια στους φιλοξενούμενους

Συνδυαστικά Combo με Γκολ και Κόρνερ

Φορτούνα Ντ. – Ρένγκενσμπουργκ: Τελείως διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο ομάδες, με την Φορτούνα να είναι εκ των φαβορί για την άνοδο. Πολλές οι αδυναμίες όμως που αντιμετωπίζει στα μετόπισθεν και η φιλόδοξη Ρένγκενσμπουργκ θα βρει χώρους να απειλήσει την γηπεδούχο. Γκολ 2.5 Over & Κόρνερ 10.5 Over 3.75 Απόδοση Novibet.

Σεντ Ετιέν – Νις: Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σεντ Ετιέν τη φετινή σεζόν, σε όλες τις γραμμές. Οι πολλοί νεαροί παίκτες δεν μπορούν να την κουβαλήσουν μέχρι στιγμής και ψάχνεται γιατρικό. Η Νις έχει γεμάτο ρόστερ, έχει κάνει καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και όσο περνάει ο καιρός δείχνει να βελτιώνεται. Γκολ 2.5 Over & Κόρνερ 8.5 Over 3.00 Απόδοση Novibet.

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια: Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά αγωνιστικά και διοικητικά θέματα να λύσουν. Ο τεχνικός Γράθια είναι φευγάτος, αφού βλέπει να μην υπάρχει επικοινωνία μεταξύ ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι αξιόπιστοι και δίνουν ρυθμό στα ματς τους. Γκολ 2.5 Over & Κόρνερ 9.5 Over 3.10 Απόδοση Novibet.

Πιθανά G/G Ημιχρόνου

Σάλκε – Ουνιόν Βερολίνου: Συμπλήρωσε 19 σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη η Σάλκε, που ψάχνει την αντίδραση. Η Ουνιόν παίζει πάντα επιφυλακτικά εντός έδρας και χτυπάει με αντεπιθέσεις. Ο τεχνικός της Σάλκε, Μπάουμ, δεν θα ρισκάρει εξ’ αρχής, αλλά θα ρισκάρει στην επανάληψη για να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί για την ομάδα του. G/G Β’ Ημιχρόνου 3.28 Betshop.

Έλφσμποργκ – Κάλμαρ: Ζορίζεται στα τελευταία εντός έδρας η Έλφσμποργκ, αφού είναι αμυντικά ασυνεπής και επιτρέπει γκολ στις αντιπάλους της. Η Κάλμαρ έχει ισχυρό κίνητρο, αφού βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και θα παλέψει σκληρά για ένα αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός έδρας έχει σκοράρει στις τρεις τελευταίες εξόδους της. G/G B’ Ημιχρόνου 2.85 Betshop.

novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Στρασβούργο – Λυών: Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λυών στο φετινό πρωτάθλημα και η διακοπή μόνο καλό μπορεί να της έκανε, τόσο στα αγωνιστικά της, όσο και στα εσωτερικά της. Το Στρασβούργο δεν έχει πείσει τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά θα τα δώσει όλα για ένα αποτέλεσμα και μπορεί να δυσκολέψει τους «λιονέ», που είναι δίκαια το φαβορί. 2 και G/G 4.50 Απόδοση Pamestoixima.gr

Ζυρίχη – Βασιλεία: Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων επικρατεί προβληματισμός, αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης για τη θέση του Μανιάν. Το κάκιστο ξεκίνημα με 3/3 ήττες, αλλά και η τραγική της άμυνα(8γκολ) κόστισε τη θέση στον πρώην τεχνικό της ομάδας. Ανώτερο σύνολο η Βασιλεία, έκανε πειστική εμφάνιση στο τελευταίο ματς, ενισχύθηκε κι’ άλλο μεταγραφικά και μπορεί εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ματς. 2 και G/G 3.25 Novibet.

Το παιχνίδι μου σε Μονά Αποδεκτά

Στρασβούργο – Λυών: 2 και G/G (4.50)

Ζυρίχη – Βασιλεία: 2 και G/G (3.25)