Χίμκι – Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Ένας διαφορετικός Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη της φετινής Ευρωλίγκας, καθώς οι πράσινοι με νέο προπονητή τον Γιώργο Βόβορα και πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους καλούνται να αποδράσουν από την έδρα της Χίμκι.

Οι πράσινοι έχουν δείξει πολλά διαφορετικά πρόσωπα στα φιλικά τους παιχνίδια. Η καλύτερη εμφάνιση ήταν στη νίκη απέναντι στην Άλμπα στο τουρνουά του Κάουνας, ενώ και το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ για το Σούπερ Καπ ήταν σε υψηλό επίπεδο.

Αντίθετα, στην αναμέτρηση με το Περιστέρι και το φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν κακοί. Πονοκέφαλος στη δημιουργία καθώς το κενό από την αποχώρηση Καλάθη δεν έχει καλυφθεί, ευχάριστη έκπληξη ως τώρα ο… παλιός καλός Νέντοβιτς.

Χίμκι – Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά*

Στον αντίποδα η Χίμκι είναι μία ομάδα που στηρίζει όλο το παιχνίδι στην επίθεση. Οι Ρώσοι θα έχουν και φέτος μπροστάρη τον Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος προέρχεται από μεγάλη αποχή και ακόμη κι αν αγωνιστεί αναμένεται να είναι επηρεασμένος.

Σπουδαίες κινήσεις σε μεταγραφικό επίπεδο για τους Μοσχοβίτες, η απόκτηση του πρώην ΝΒΑερ και παίκτη Μπάγερν Γκρεκ Μονρό, αλλά και η επιστροφή του Τζόρνταν Μίκι μετά την μέτρια ως κακή χρονιά στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο μεγάλος αγώνας παίζει σε Live Streaming*, με σούπερ προσφορά* για τα μέλη, ενώ προσφέρονται και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Σχετικά άρθρα