Πανδαισία θεάματος με 0% γκανιότα!

Το παιχνίδι κορυφώνεται σήμερα Κυριακή στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr, με πλήθος σημαντικών αγώνων και μεγάλων προσφορών. Η αρχή γίνεται στο ΟΑΚΑ και την ελληνική SuperLeague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη. Οι «πράσινοι» δεν θέλουν να σκέφτονται νέα απώλεια βαθμών, με τον τεχνικό Ντάνι Πογιάτος να νιώθει από πολύ νωρίς ιδιαίτερη πίεση. Από τη μεριά του, ο Άρης που παραμένει αήττητος, θα προσπαθήσει να κατακτήσει τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη του. Όπως αποδείχθηκε στο περασμένο ματς, η άμυνά του δεν θεωρείται ιδιαίτερα συμπαγής και αυτό το στοιχείο καλείται να βελτιώσει σήμερα. Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι στην κανονική περίοδο, οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 0-0, ωστόσο το ματς είχε πολλές ευκαιρίες για να σημειωθεί κάποιο γκολ.

Ακολούθησε τη νέα σελίδα του Pamestoixima.gr στο Facebook και… stay tuned για μοναδικούς διαγωνισμούς! 

Στο Τορίνο, Γιουβέντους και Νάπολι συνθέτουν ένα ζευγάρι της Serie A στο οποίο το ενδιαφέρον εστιάζεται στις άκρες των πάγκων. Πίρλο και Γκατούζο υπήρξαν συμπαίκτες στη μεγάλη Μίλαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κατακτώντας μέχρι και Champions League. Απόψε, καλούνται να αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον ως προπονητές δυο σπουδαίων ομάδων. Η φιλοξενούμενη Νάπολι έχει βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, κάνοντας το 2/2 ενώ η γηπεδούχος Γιουβέντους έπεται με μία νίκη και μία ισοπαλία. Τον περσινό Αύγουστο, οι δυο ομάδες χάρισαν απλόχερα θέαμα στο μεταξύ τους ματς, που είχε συγκλονιστική εξέλιξη (3-0, 3-3, 4-3) με τελική νικήτρια τη Γιουβέντους στις καθυστερήσεις που σκόραρε με αυτογκόλ!

Η δράση συνεχίζεται στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με τις αποδόσεις που θες!

Στο επιβλητικό «Καμπ Νόου», η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Σεβίλλη σε ντέρμπι πρωτοπόρων της La Liga! Ο νέος προπονητής της ομάδας της Βαρκελώνης, Ρόναλντ Κούμαν προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια αλλά η χρονιά ξεκίνησε ιδιαίτερα ενθαρρυντικά στο πρωτάθλημα. Ο Γιουλέν Λοπετέγκι προσέφερε πέρσι μία ακόμη κατάκτηση Europa League στον σύλλογο της Ανδαλουσίας και συνεχίζει κανονικά στο πόστο του. Στο περσινό μεταξύ τους ματς, η Μπαρτσελόνα έκανε πάρτι, συντρίβοντας 4-0 τους Σεβιγιάνους με σκόρερ τέσσερις διαφορετικούς παίκτες, ολοκληρώνοντας το 90λεπτο με 9 παίκτες, λόγω δυο αποβολών στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης!

Όλα τα σπουδαία ματς παίζουν με 0% γκανιότα* στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

H «Hot απόδοση» συνεχίζεται και σήμερα με μία σούπερ τριάδα:

Νίκη Μπάγερν και Over 2.5 γκολ συνολικά
Νίκη Λίβερπουλ και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
Νίκη Λυών

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Σχετικά άρθρα