Μόνο για σήμερα… Ολυμπιακός Νικητής Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Τo παιχνίδι έχει ήδη ξαναρχίσει στο Pamestoixima.gr και οι προσφορές* δεν σταματούν καθημερινά.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Ολυμπιακός Νικητής SuperLeague»

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να σηκώσει και φέτος την κούπα του πρωταθλητή; Η ομάδα του Πειραιά έχει συμπληρώσει 45 πρωταθλήματα και ξεκινά ως φαβορί και για τον 46ο τίτλο της ιστορίας της. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξουν να τερματίσουν στην κορυφή και η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα και η εμπειρία του φετινού ρόστερ τους δίνει ένα σχετικό προβάδισμα σε σχέση με τους κύριους ανταγωνιστές τους. Στο Pamestoixima.gr θα βρεις μόνο για σήμερα την επιλογή «Ολυμπιακός Νικητής SuperLeague» με ενισχυμένες αποδόσεις!

Οι αναμετρήσεις για τον 2ο Προκριματικό γύρο του Europa League συνεχίζονται απόψε και ήρθε η στιγμή της συμμετοχής των δυο ελληνικών ομάδων: Άρης και ΟΦΗ φιλοξενούν τις Κόλος και Απόλλωνα Λεμεσού, αντίστοιχα.

Ο Άρης δεν έχει αναμετρηθεί ποτέ ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με ουκρανικό σύλλογο. Ο ΟΦΗ έχει αναμετρηθεί μία φορά κατά το παρελθόν με κυπριακή ομάδα, την περίοδο 1995-96 στο Κύπελλο Intertoto, όταν επιβλήθηκε της Νέας Σαλαμίνας (2-1).

Τα σπουδαία ματς Άρης – Κόλος και ΟΦΗ – Απόλλων παίζουν με 0% γκανιότα** στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Σχετικά άρθρα