Ευρωπαϊκό ξεκίνημα Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με 0% γκανιότα!

Το παιχνίδι συνεχίζεται καθημερινά στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr, με το μπάσκετ να μονοπωλεί τη δράση σήμερα. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στις 20:00 στη Μόσχα απέναντι στη Χίμκι, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών του στη Euroleague. Πάνω από 9.500 χιλιόμετρα διένυσε η αποστολή του «Τριφυλλιού» για να βρεθεί απόψε στη ρωσική πρωτεύουσα, με τον Γιώργο Βόβορα να μην μπορεί να υπολογίζει και σε τρεις σημαντικούς παίκτες του: Ρος, Ουάιτ, Τζάκσον.

Πέρσι, η Χίμκι ξεπέρασε εύκολο το εμπόδιο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (103-86), με τους Σβεντ και Τίμα να σημειώνουν 26 και 16 πόντους αντίστοιχα, κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα των «πρασίνων» που είχαν ως κορυφαίο παίκτη τους τον Φριντέτ (16 πόντους).

Ακολούθησε τη νέα σελίδα του Pamestoixima.gr στο Facebook και… stay tuned για μοναδικούς διαγωνισμούς! 

Απόψε έχει οριστεί και το δεύτερο παιχνίδι των τελικών του NBA, με τους Λέικερς να αντιμετωπίζουν τους Χιτ. Οι Ντέιβις (34 πόντοι) και ΛεΜπρόν Τζέιμς (25 πόντοι) ήταν ασταμάτητοι στο πρώτο παιχνίδι και χάρισαν τη νίκη στους «Λιμνάνθρωπους» με 116-98, με τον Μπάτλερ (23 πόντοι) να ήταν ο μοναδικός κούκος του Μαϊάμι που δεν μπόρεσε να φέρει την άνοιξη στην ομάδα του.

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στους Χιτ, με τους Ντράγκιτς και Αντεμπάγιο να αποχωρούν τραυματίες από τον πρώτο τελικό και να δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι για τον αποψινό δεύτερο, όπου οι Λέικερς θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ξανά την ανωτερότητά τους.

Τα σπουδαία ματς Χίμκι – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Λέικερς – Χιτ παίζουν με 0% γκανιότα* και πολλά ειδικά στοιχήματα στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» & «Νικητή αγώνα» έως την έναρξη των αγώνων.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Σχετικά άρθρα