Άρσεναλ – Λέστερ με 0% γκανιότα!

Το κυριακάτικο πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά πλούσιο, με τη δράση να κορυφώνεται σε Premier League, La Liga, Serie A αλλά και την ελληνική Super League! Το Pamestoixima.gr σου προσφέρει καθημερινά τους κορυφαίους αγώνες με κορυφαίες αποδόσεις και έχεις πια λόγο να μπεις ξανά στο παιχνίδι!

Ακολούθησε τη νέα σελίδα του Pamestoixima.gr στο Facebook και… stay tuned για μοναδικούς διαγωνισμούς! 

Στο «Εμιρέιτς», η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τη Λέστερ σε ματς με φόντο τις πρώτες θέσεις της Premier League! Μέχρι τώρα, οι «κανονιέρηδες» είναι πιο σφιχτή ομάδα σε σχέση με τις «αλεπούδες» που σκοράρουν ανελλιπώς, ωστόσο οι ποιοτικές μονάδες των δυο ομάδων μπορούν να μας χαρίσουν πλούσιο θέαμα! Στο περσινό μεταξύ τους παιχνίδι, οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, τι αποτέλεσμα να περιμένουμε σήμερα;

Το σπουδαίο ματς Άρσεναλ – Λέστερ προσφέρεται με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα στο Pamestoixima.gr!

Hot Απόδοση!

Έχεις λόγο να μπεις ξανά στο παιχνίδι καθώς στο Pamestoixima.gr βρίσκεις όλα τα σπουδαία ματς με τις καλύτερες αποδόσεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων αλλά και σούπερ προσφορά**, στη νέα κατηγορία «Hot απόδοση»!

Σήμερα, λοιπόν το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει για σένα ένα combo bet με επιλογές από παιχνίδια ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με ενισχυμένη απόδοση**:

Γιουβέντους – Ελλάς Βερόνα: 1 + goal/goal

Φιορεντίνα – Ουντινέζε: Over 1,5 γκολ Φιορεντίνα

Ατλέτικο Μ. – Μπέτις: Ημίχρονο/Τελικό 1/1

Η ενισχυμένη απόδοση της ημέρας παίζει εδώ!

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Σχετικά άρθρα